DYNAMISK DESIGN

Vår populære, sportskupé-stylede SUV har et friskt nytt design som understreker dens sporty holdning. Nye Honda HR-V ser kjøreklar ut og med den nye 1,5 VTEC TURBO-motoren er den så visst kjøreklar.

  • KJØR TRYGT

    Honda SENSING

  • EN SMIDIG CVT-AUTOMATGIRKASSE ELLER

    6-trinns manuell girkasse

Nærbilde av girkasse og fotbrønn på Honda HR-V.
Nærbilde av girkasse og fotbrønn på Honda HR-V.

VIRTUELL PRØVEKJØRING

Bli med på en virtuell prøvekjøring i HR-V og finn ut mer om kjøreegenskaper, sikkerhetsfunksjoner og tilkoblingsmuligheter i denne SUV-en med sportskupépreg.

Bla

Stylet for å gjøre inntrykk

Imponerende linjer med en premiumfølelse tvers igjennom.

Nye HR-V har et forfriskende, sporty design som flyter fra fronten og bakover. Det romslige interiøret skaper en luftig og behagelig atmosfære for deg og passasjerene dine.

Nærbilde av Honda HR-V-logo.
Nærbilde av interiørknapper i Honda HR-V.
Bilinteriør i Honda HR-V i bymiljø med modell.
Seter og dashbord i Honda HR-V sett fra siden.

Et sportslig liv

Atletisk og økonomisk.

HR-V byr på responsiv kjøring med høy effektivitet. Den er sportslig å kjøre enten du har den spennende 1,5 VTEC TURBO-bensinmotoren eller den kraftfulle 1,6 DTEC-dieselmotoren.  

En ekstra dimensjon

Gi den ditt personlige preg.

Du kan sette ditt preg på HR-V på mange måter. Det finnes for eksempel flere tilbehørspakker – blant annet en stilig Aero-pakke som virkelig skiller den ut fra mengden – samt en rekke enkeltprodukter som du kan bruke til å tilpasse interiøret. Du kan gi HR-V-en et personlig preg som gjør den enda mer din. 

Honda HR-V sett skrått forfra.