En rekke Honda Hybrid-biler parkert foran en bygning.

Tilbehør til Honda

Det finnes en rekke tilbehørspakker og individuelle elementer for å tilpasse bilen din. Det finnes et alternativ for alle enten du ønsker å beskytte bilen, tilføre noen premium-detaljer utvendig og innvendig eller organisere plassen i bagasjerommet.

Innvendig i Honda-bil med skjerm

Hvorfor velge originalt tilbehør?

Tilbehøret kalles "originalt" fordi det er ekte vare. Det betyr at tilbehøret passer perfekt og lever opp til bilens høye kvalitetsstandarder.

Tilbehøret vårt er utviklet med bilen og testet på den for å sikre at sikkerheten forblir øverst på prioriteringslisten vår.

Lading av din elbil eller plug-in hybrid

Honda-bil parkert i ly

Lading hjemme

Å lade elbilen hjemme er en lek takket være Honda Power Charger. Alle er enkle å bruke, pålitelige og effektive. Tilgjengelig i et utvalg av tre modeller og bygget til de samme strenge standardene som alle Honda-produkter, inkluderer de et vell av geniale funksjoner som vil gjøre livet til enhver sjåfør enklere. Det er tre modeller tilgjengelig, avhengig av førerens behov.

Last ned brosjyren om Honda Power Charger
Honda-bil parkert i ly

Velg riktig lader...

Honda Power Charger
Tilbyr en ladekapasitet på opptil 22 kW trefase eller 7,4 kW enfase for raskere hjemmelading.

Honda Power Charger S
Med intelligent lading og smarthusintegrasjon når den er koblet til Honda Power Charger S+. Den lar deg også angi brukertillatelser.

Honda Power Charger S+
Kan kommunisere med flere enheter og tilbyr e-mobilitetsløsninger som lokal ladestyring.

Honda-bil parkert i ly

Offentlig lading

Selv på veien kunne ikke hurtiglading av din nye elbil vært enklere og raskere. Ved hjelp av vår modus 3-ladekabel kan du lade elbilen din fra offentlige ladepunkter og private ladepunkter utstyrt med Type 2-uttak.

Honda Power Charger – Nøkkelfunksjoner

Kvalitetsikon
Kvalitet
Honda Power Charger har gjennomgått omfattende testing og kommer med en full 3-års garanti. Designet for å være fremtidssikker og kan oppdateres raskt og enkelt når det er nødvendig.
Sikkerhetsikon
Sikkerhet
Sikkerhet er alltid vår høyeste prioritet. Det er derfor våre strømladere er designet for både utendørs og innendørs bruk, uansett vær. For å oppfylle de obligatoriske sikkerhetsforskriftene for installasjon hjemme kreves det kun en RCD av type A, og ikke en mer kostbar type B-enhet.
Ergonomisk designikon
Ergonomisk design
Honda Power Chargers inkluderer en LED-statuslinje som indikerer gjeldende modus, pluss et digitalt display som viser energien (kWh) som brukes. Når kabelen kobles til på riktig måte, låses den på begge sider for maksimal sikkerhet.
Ladeikon
Rask, pålitelig lading
Honda Power Charger bruker AC-strømmen som brukes i alle hjem og lar elbileiere lade til 100 % kapasitet på den mest effektive måten, forutsatt at en 32A strømforsyning er tilgjengelig. Den kan brukes med en rekke forskjellige kabler, og den overvåker temperaturen kontinuerlig, og reduserer effekten om nødvendig.
Smarthjemteknologiikon
Smarthjemteknologi
Honda Power Charger er designet for enkel integrasjon med dagens mest populære smarthusteknologier. Takket være UDP, Modbus TCP og en inngangsbryter kan den enkelt kobles til teknologien i hjertet av mange hjem
Brukerautorisasjonsikon
Brukerautorisasjon
Et kontaktløst kortsystem (basert på RFID) gjør at bruk av laderen kan begrenses til kun kortinnehavere. Dette betyr høyere sikkerhet der boarealet deles av flere, samt i bedrifter som bruker en Honda EV eller plug-in hybrid som et felles kjøretøy. Maksimalt 1024 kort kan brukes med en enkelt Power Charger S+, mens Power Charger S tilbyr maksimalt 20 kort per enhet.
Frontvendt Honda CR-V og e:Ny1 parkert i oppkjørselen.

Bygg din
Honda-bil med tilbehør

Skap din perfekte Honda med tilbehør ved å bruke vår interaktive konfigurator. Velg din bil, farge, funksjoner, tilbehør og mer.

Honda tilbehør: VANLIGE SPØRSMÅL

Hva er garantiperioden for Honda originalt tilbehør?

Hvis du kjøper et Honda originalt tilbehør og får det montert hos en autorisert Honda-forhandler, vil garantien din være like lang som standard Honda-bilgaranti:

– Hvis det er montert på et nytt kjøretøy, er garantiperioden 3 år eller 100 000 km (det som kommer først).
– Hvis det monteres på et senere tidspunkt, er det resten av garantiperioden inntil 3 år, og minimum 1 år.

 

Hva gjør jeg hvis jeg har mistet nøkkelen til et låsbart originalt tilbehør, som en takboks?

Kopier nummeret som er angitt på låsen og kontakt din forhandler for å bestille en reservenøkkel

 

Hvor kan jeg kjøpe ekstra RFID-kort hvis jeg vil koble flere kort til én lader?

Ekstra kort er tilgjengelige i sett med 5 som du kan kjøpe hos din lokale forhandler

Spør din lokale forhandler