Close
Bla

Sensorisk informasjon

Begrensing av filskifte og trafikkskiltgjenkjenning

Kameraet på frontruten oppdager om bilen kjører ut av veien og bruker elektrisk servostyring til å påføre subtile korreksjoner og holde kjøretøyet i filen. Under visse forhold kan den også ta i bruk bremsene. Gjenkjenning av trafikkskilt identifiserer trafikkskilt og overfører informasjonen til deg via et visuelt display. 

Kjør sikkert

Hjelpesystem for å holde filen og kollisjonsbegrensende bremsesystem

For en mindre stressende kjøreopplevelse reduserer Lane Keep Assist-systemet behovet for å korrigere styringen og kjøreinnsatsen på motorveien. Dersom det er mulighet for kollisjon med et kjøretøy eller en fotgjenger, varsler kollisjonsbegrensende bremsesystem deg om faren, og reduserer hastigheten din for å minimere alvorlighetsgraden av eventuelt sammenstøt. 

Cruise med selvtillit

Adaptiv cruisekontroll med lav-hastighets følger og intelligent adaptiv cruisekontroll

Begge systemer opprettholder en angitt kjørehastighet og en trygg følgeavstand fra kjøretøyet foran. Med Lav hastighet, dersom det oppdagede kjøretøyet stopper, senker Honda farten og stopper uten at du må bruke bremsen. Bare klikk på knappen på rattet for å gjenoppta. Med intelligent konstantfartsholder, hvis et kjøretøy som kjører i en tilstøtende fil har til hensikt å skjære inn foran deg, forutser Honda dette og justerer hastigheten automatisk. Når faren er over, vil kjøretøyet øke tilbake til innstilt hastighet. 

Ekstra sanser

Monitor for kryssende trafikk og blindsonevarsling

Radarsensorer for kryssende trafikk-monitoren er plassert på siden av baksiden av kjøretøyet for å varsle deg om nærliggende kjøretøy når i revers. Blindsonevarsling bruker radarteknologi for å automatisk oppdage kjøretøy i blindsonen din, og varsler deg via et advarselssymbol i dørspeilet (tilgjengelig på visse modeller.)