Tilbehør til CR-V Plug-in hybrid, Aero-pakke PHEV

Velg dine Honda CR-V-pakker og -tilbehør

Aero-pakke og Illumination-pakke e:PHEV

Forbedre utseendet til din CR-V med Aero-pakken, som ytterligere komplementerer bilens flotte utseende og følelse. Pakken inneholder aerodynamisk frontfanger, støtfanger bak, en Berlina Black-baklukespoiler og Berlina Black-sideskjørt. 

De viste lettmetallfelgene er tilleggsutstyr.

Ladeenheter

Honda Power Charger

Honda strømlader

Honda strømlader har en ladekapasitet på opptil 22 kW trefaset og 7,4 kW enkeltfaset for raskere hjemmelading. Det finnes tre varianter: Honda strømlader, S og S+, med og uten deksler (avhengig av lovgivningen i landet). Også tilgjengelig: MID- og M&E-kompatible varianter for faktureringsformål.

Modus 2 ladekabel (P-EVSE)

Modus 2-ladekabel (P-EVSE)

Portable Electric Vehicle Supply Equipment (P-EVSE) for lading fra strømnettet til kjøretøy. En beskyttende oppbevaringspose er inkludert.

Modus 3-ladekabel

Modus 3-ladekabel

Ladekabel for å koble kjøretøyet til en Honda Power Charger eller offentlig lader (1-fase- og 3-fasevarianter tilgjengelig). En beskyttende oppbevaringspose er inkludert.

Innholdet på denne siden kan endres. Bildene som vises, kan være tilbehør montert på drivlinjevarianter som ikke er tilgjengelige i landet ditt. For den mest nøyaktige informasjonen, kontakt din lokale Honda-forhandler.