En rekke Honda hybridbiler parkert foran en urban bakgrunn

VÅR e:HEV-HYBRIDSERIE

Vi er forpliktet til å lage bruksmodeller som har avanserte, elektrifiserte drivlinjer, og med hver hybrid vi lanserer, er vi et skritt nærmere visjonen vår om et elektrifisert lavkarbonsamfunn.

Hva er det som gjør e:HEV-hybridene våre så spesielle?

Mann som kjører Honda, innvendig

Du kan føle forskjellen

Hondas e:HEV-teknologi betyr at fullhybridene våre automatisk kan bytte til å bruke stille elektrisk kraft, i motsetning til en mild hybrid, for å levere spennende elektrifisert ytelse.

Kvinne smiler i bakspeilet

Rett og slett det beste

Den tekniske fortreffeligheten til det unike e:HEV-systemet vårt kommer fra mange års innovasjon og erfaring i å skape hybride drivverk. Som et resultat er de langt overlegne og mye mer effektive enn milde hybrider.

e:HEV-logo på bil

Du trenger ikke å plugge inn

Honda e:HEV-fullhybrider er selvladende og trekker kraft fra forbrenningsmotoren og fra regenerativ bremsing. Det er ikke behov for strømforsyning eller strevet med å installere et ladepunkt.

Nærbilde av interiøret med dashbord

Senker kostnadene ved kjøring

Energien fra selvlading reduserer behovet for å belaste forbrenningsmotoren, noe som senker driftskostnadene og holder utslippene lave. Føl deg trygg med garanti for i-MMD hybridsystem 5 år / 100 000 km*. *Det som kommer først.

Bedre sammen

Alle Honda-biler med e:HEV-drivverket er selvladende, fullhybrider med et batteri som er fullt støttet av de drivstoffeffektive forbrenningsmotorene våre. De to energikildene fungerer i harmoni, eller uavhengig av hverandre, og integreres sømløst gjennom tre kjøremoduser som velges automatisk for å levere jevn kraft og ytelse.

e:HEV-ytelse

Hybridteknologi gir sømløs kjøring. Basert på inndata fra føreren veksler det intelligente systemet vårt mellom tre moduser for optimal effektivitet.

Lukk

Honda HR-V sett forfra, kjørende på en landevei

Intelligent og dynamisk

Det unike drivverket vårt er intelligent og skifter alltid automatisk mellom driftsmodusene elektrisk, hybrid og motor i henhold til forholdene. 
Elektrisk fremdrift gir spennende akselerasjon fra stillstand – akkurat som en elbil – siden e:HEV-systemet vårt kan bruke full elektrisk kraft uavhengig av forbrenningsmotoren. Denne modusen fungerer også i moderat hastighet for å gi en jevn og stillegående kjøreopplevelse.

Honda HR-V sett forfra, kjørende på en landevei

En smart hybrid

I hybridmodus deler forbrenningsmotoren og den elektriske motoren sømløst på arbeidet og justerer seg hele tiden for å takle bratte bakker, bytrafikk og åpne landeveier mer effektivt.

Honda HR-V sett forfra, kjørende på en landevei

Lading og regenerativ bremsing

Ved høyere hastigheter, for eksempel på motorveier, gir forbrenningsmotoren kraft og lader opp batteriet. Når du bremser ned, lader den regenerative bremsingen batteriet med energi som ellers hadde gått til spille. All denne energien kan gi deg et sterkt løft av ren elektrifisert akselerasjon når du trenger det – noe som er spesielt nyttig ved forbikjøringer. 

Honda HR-V sett forfra, kjørende på en landevei

Praktisk

e:HEV-fullhybridsystemet er mer praktisk enn hybrider som må lades via strømnettet, siden det eliminerer bryet med lading over natten. En PHEV har regenerativ bremsing, men det er ikke nok til å lade opp helt, så den er helt avhengig av forbrenningsmotoren når batteriet er lavt. Følgelig bruker den mer drivstoff for å overvinne vekten av det større batteriet og det tunge drivverket hvis den ikke kobles til strømnettet og lades fullstendig.

Nærbilde innvendig, kjøremodus

VELG DIN STIL

En Honda hybrid er som ingen andre, for med e:HEV-systemet vårt får du tre ytelsesmoduser: Normal, for en behagelig jevn kjøring. Econ, som bruker mindre drivstoff når forbrenningsmotoren er i drift og Sport, for en mer engasjerende kjøreopplevelse.  Velg kjørestilen du ønsker, og bilen gjør resten. Du trenger ikke gjøre noe annet enn å nyte kjøreturen.

Skråvisning av HR-V Hybrid som kjører gjennom et landskap

Vår nye hybrid-SUV

Nye HR-V forener sportskupé-stil, en romslig kupé og den innovative e:HEV-teknologien vår for en energisk kjøreopplevelse. Du kan kjøre opptil 740 km på full tank, og med CO2-utslipp så lave som 122 g/km* tar HR-V et stort skritt mot å oppfylle drømmen vår om et fullt elektrifisert utvalg i takt med at vi beveger oss stadig nærmere en utslippsfri verden.

*HR-V WLTP-data.

UTFORSK HR-V
Skråvisning av HR-V Hybrid som kjører gjennom et landskap

Vår romslige SUV-hybrid

Honda CR-V, den største av hybrid-SUV-ene våre, leverer jevn og responsiv kjøring ved hjelp av e:HEV-drivverket vårt. Det er en bil som kan gå langt også. Komfortklasse kan kjøre opptil 860 km før et drivstoffstopp og har et CO2-utslipp på 161 g/km.* 

Med god plass og sitt karakteristiske, markerte design gir CR-V dessuten ekte kjøreglede både for deg og passasjerene dine. 

*CR-V Elegance WLTP-data.

UTFORSK CR-V
Skråvisning av HR-V Hybrid som kjører gjennom et landskap

Vår urbane hybrid kombi

Honda Jazz gir en bekymringsfri kjøreopplevelse takket være e:HEV-drivverket vårt. Jevn og effektiv, med et klasseledende romslig interiør, kombinerer denne hybriden på en vakker måte allsidighet og effektivitet – og leverer opptil 864 km* på full tank samtidig som den oppnår CO2-utslipp på bare 102 g/km – med ren kjøreglede.

*Jazz Comfort WLTP-data.

UTFORSK HONDA JAZZ