Nærbilde av e:Hev-logo
Nærbilde av e:Hev-logo

VÅR e:HEV-HYBRIDSERIE

Vi vil heretter produsere utelukkende elektriske biler, og hver hybrid vi lanserer, fører oss ett skritt nærmere den elektriske visjonen vår om et renere miljø.

Bla

Hva er det som gjør hybridene våre så spesielle?

Batteri-ikon

Du trenger ikke å plugge inn

Ettersom samtlige av hybridmodellene våre er selvladende, slipper du å måtte koble til eller planlegge kjøreturen din for å finne ladestasjoner – nødvendig strøm genereres mens du kjører.

Utslipp-ikon

Reduserte utslipp

Hybridkjøretøyene hjelper oss å skape lavutslippssamfunnnet vi alltid har drømt om: Et samfunn der utslippene er redusert så mye at alle kan puste inn frisk, helsebringende luft.

Drivstoff-ikon

Redusert drivstofforbruk

Det er den avanserte hybridteknologien, som er utviklet i samspill med de effektive bensinmotorene våre, som gjør hybridene våre både økonomiske og morsomme å kjøre.

Modus-ikon

Kjenn kjøregleden

Vårt svært avanserte hybride e:HEV-drivverk er responsivt, stabil og effektivt og gir en smidig kjøreopplevelse som virkelig føles.

Hvordan fungerer hybriden vår?

De avanserte hybridkjøretøyene våre kombinerer fordelene med bensinmotorer og elektriske motorer. De samarbeider sømløst for å levere jevn kraft og responsiv akselerasjon når du trenger det.

The sum of the parts

Et utvalg av hybrider på banen
Et utvalg av hybrider på banen

HR-V Hybrid sett skrått forfra i studio

Vår nye hybrid-SUV

Splitter nye HR-V forener sportskupé-stil, romslig kupé og vår innovative e:HEV-teknologi for en energisk kjøreopplevelse. HR-V er et stort skritt i retning av å oppfylle drømmen vår om et helelektrisk sortiment og en utslippsfri verden.

 

UTFORSK HR-V
HR-V Hybrid sett skrått forfra i studio

Hybridopplevelsen

Honda CR-V, den største av våre hybrid SUV-er, leverer jevn og responsiv kjøring ved hjelp av e:HEV-drivverket vårt. Med sin gode plass og karakteristiske, sporty design gir CR-V dessuten ekte kjøreglede både for deg og passasjerene dine.

UTFORSK CR-V
HR-V Hybrid sett skrått forfra i studio

Ytelse du kan føle

Honda Jazz gir en bekymringsfri kjøreopplevelse takket være e:HEV-drivverket vårt. Denne elegante og effektive hybriden med romslig kupé kombinerer allsidighet med rendyrket kjøreglede. 

UTFORSK HONDA JAZZ
HR-V Hybrid sett skrått forfra i studio

Hybrid med innsprøytet kjøreglede

I likhet med Honda Jazz sørger e:HEV-drivverket for en responsiv ytelse som gjør det gøy å kjøre. Forskjellen er at Jazz Crosstar – en hybrid i crossover-stil – har sin egen karakteristiske, robuste personlighet. 

 

 

UTFORSK JAZZ CROSSTAR
CRV som kjører i byen, sett skrått forfra.
CRV som kjører i byen, sett skrått forfra.

Beskrivelse av hybridteknologi

Velg knappen under hvis du vil vite mer om selvladende hybrider og plugin-hybridbiler og hvordan de kan bidra til et renere miljø.