Nye CR-V Hybrid

Møt vår første plug-in hybrid-SUV noensinne – med et stort batteri, robust design, luksuriøst interiør og intuitiv teknologi. Våkn opp til en fulladet bil utenfor huset hver morgen. Nyt lengre elektrisk rekkevidde og oppnå lavere utslipp på lengre turer.

Pris, spesifikasjoner og lanseringsdato kommer snart. Er du interessert i nye CR-V e:PHEV? Meld deg på vår interesseliste her.

Masse kraft på hver reise i en bil som utstråler selvtillit

lorem

Elektrisk rekkevidde opptil 82 km på full lading*, med lave utslipp fra 18 g/km.

*CR-V WLTP-data

lorem

Vårt mest omfattende sikkerhetssystem Honda SENSING 360 – eksklusivt for nye CR-V.

lorem

Smarttelefontilkobling via Honda CONNECT – med Android Auto og Apple CarPlay.

lorem

Luksuriøst interiør med oppvarmede og ventilerte forseter i skinn.

Finn ut mer om den nye CR-V innvendig og utvendig

Premium og elegant interiør

Den nye CR-V Hybrid omdefinerer eleganse. Med luksuriøst skinntrekk*, panoramaglasstak, oppvarmede og ventilerte forseter, oppvarmede bakseter, pluss et premium lydsystem og omgivelsesbelysning, er kupeen så fristende at du kanskje ikke ønsker å gå ut av den.

*Trekket er en blanding av syntetisk og ekte skinn.

Kraft til å dra hvor som helst

Med umiddelbar elektrisk akselerasjon drevet av 184 hk elektrisk motoreffekt, kombinert med raffinerte kjøreegenskaper og stillheten du forbinder med elbiler, viser den nye CR-V Hondas dynamiske kjøreglede. Med flere forskjellige kjøremoduser å velge mellom, kan du i tillegg tilpasse kjøreopplevelsen slik at den passer stilen din. Og med en maksimal tilhengervekt på 1500 kg, tilhenger med brems, får du fraktet med deg alt du trenger.

Teknologisk avansert

Nå du nærmer deg CR-Ven med nøkkelen din, låses den automatisk opp når du berører håndtaket. På innsiden finner du vårt Honda CONNECT 9" infotainmentsystem med smarttelefontilkobling og trådløs lading, en Head Up Display og seteminneteknologi som lar deg lagre hver persons ønskede posisjon. Har du bagasje? Last opp, gå vekk og lukk den elektriske bakluken med et knappetrykk.

Intuitivt trygt

Sikkerhet er i fokus med CR-V. Honda SENSING kommer som standard i bilene våre. Men den nye CR-V kommer i tillegg med den nye Honda SENSING 360 som med ekstra sensorer og kameraer rundt denne store SUV-en, gir 360 graders beskyttelse. CR-V kommer også med ekstra sikkerhetsfunksjoner som Multi-view-kamerasystemet vårt for enkel parkering, adaptivt fjernlys og Active Cornering-lys for å gi deg bedre sikt mens du kjører.

Vær blant de første som får informasjon

Skriv inn opplysningene dine for å være blant de første som får vite mer om funksjonene til den nye Honda CR-V, priser og lanseringsdatoer.