Honda e:Ny1 og Honda e kjører forbi en vindpark.

Hondas serie av elbiler

Omfavn fremtiden med Hondas elbiler uten å gå på akkord med kvalitetene du elsker. Våre elektriske kjøretøy kombinerer de miljøvennlige, innovative fordelene ved elektrisk teknologi med egenskapene som har definert Honda-biler i flere tiår. Med vår banebrytende designestetikk, avanserte teknologi og forpliktelse til sikkerhet, får du det beste fra begge verdener – det er en Honda, og det er en elbil.

Honda e:Ny1 sett skrått forfra kjørende på et fjellrikt sted.

Hvorfor velge elbil?

Et elektrisk kjøretøy, også kjent under forkortelsen EV, er et kjøretøy som drives bare av elektrisitet. Elbiler er mer miljøvennlige enn tradisjonelle biler og hybrider da de ikke bruker fossilt brensel under kjøring. De har også lave driftskostnader fordi de har færre bevegelige deler å vedlikeholde.

Hvorfor velge en Honda elbil?

Honda e:Ny1 sett skrått forfra under kjøring i byen.

Mer bærekraftig

Opplev fordelene med utslippsfri kjøring med Honda elbiler. Våre elektriske kjøretøy er ideelle for bykjøring. Mange europeiske byer har innført lavutslippssoner de siste årene.

Honda e:Ny1 sett skrått forfra under kjøring i byen.

Elektrisk drift

Ikke gå på akkord med kjøregleden. Føl begeistringen av øyeblikkelig dreiemoment og rask akselerasjon, kombinert med den jevne og lydløse driften til Hondas elektriske drivlinje.

Honda e:Ny1 sett skrått forfra under kjøring i byen.

Grenseløs reising

Opplev lengre reiser på en enkelt lading med våre forbedrede rekkevidder. Vi tilbyr ulike ladeløsninger: fra et stort nettverk av offentlige ladestasjoner til bekvemmeligheten av å angi en ladeplan via smarttelefonappen My Honda+.

Honda e:Ny1 sett skrått forfra under kjøring i byen.

Smart bekvemmelighet

Fra Hondas elektriske drivlinje som har batterivannkjølingsteknologi, til vår skreddersydde My Honda+-app som kobler deg til bilen din via smarttelefonen – Honda elbiler er designet for å forbedre både brukervennligheten og opplevelsen.

Fremskritt i lading og dekning

Fremskritt innen lading og dekning har ført til større frihet for eiere av Honda elbiler. Enten du er hjemme, på vei til et sted eller bruker fjernlading, er det mange ladealternativer og teknologier til din disposisjon.

 
Hjemmelading
Offentlig lading
Fjernlading

Ladeutstyr

 
Kompatible ladestasjoner:
Honda elbiler kan lades på en rekke offentlige ladestasjoner.
My Honda+:
Fjernovervåk og kontroller ladingen av din Honda elbil.

Avanserte ladealternativer

Honda Power Charger:
En valgfri hjemmeladeløsning som gir raskere ladetider enn et standard strømuttak i hjemmet.
Hurtiglading:
Med høykapasitetsbatterier kan e:Ny1 lade opp til 10–80 % på omtrent 45 minutter*.
Geografisk plassering:
Bruk My Honda+ for å finne kjøretøyet ditt.

Tilkobling

Ladekabler:
Finnes til din Honda elbil for enkel tilkobling til ladekilder.
Ladefaser:
Honda elbiler kan bruke en- eller trefaselading, avhengig av tilgjengelig infrastruktur.
Digital nøkkel:
Lås / lås opp og start din Honda via smarttelefonen med My Honda+.

Under WLTP-protokoller har Honda e:Ny1 en rekkevidde på opptil 412 km.
Rekkeviddepotensialet er reiseavhengig, og kan variere i henhold til kjørestil, vær/trafikkforhold og last.

Honda EV-opplevelsen

Utforsk Hondas nåværende elbilutvalg og oppdag hvordan den innovative drivlinjeteknologien vår har resultert i tilstrekkelig rekkevidde for daglige pendlerturer og imponerende ytelse på våre elbiler. Fra lave utslipp til praktisk lading, Honda elbiler fortsetter å redefinere kjøreopplevelsen.

Designestetikk

Designestetikk

Honda elbiler kombinerer stilen og funksjonaliteten til tradisjonelle Honda-biler med designaspekter som utfyller elektriske kjøretøy.

Designestetikk

Avansert teknologi

Hondas avanserte teknologi er en nøkkelfunksjon i elbilene våre. Dette inkluderer infotainmentsystemet Honda CONNECT og My Honda+-appen som inkluderer funksjoner som digital nøkkel, geografisk plassering og fjernstyring av klimakontroll i tillegg til fjernlading.

Designestetikk

Honda SENSING

Sikkerhet er fortsatt en topprioritet i Honda elbiler. Honda SENSING, vår banebrytende serie med sikkerhets- og førerassistanseteknologier, kommer som standard, og holder deg, passasjerene dine og andre førere og fotgjengere trygge.

*Økonomi- og utslippstall basert på WLTP. Honda batterielektrisk kjøretøy krever nettstrøm for lading. Null utslipp under kjøring. Tallene for elektrisk rekkevidde avspeiler ikke nødvendigvis kjøretøyets reelle kjøreresultater, som avhenger av en rekke faktorer, inkludert batteriets startladning, montert tilbehør (etter registrering), variasjoner i vær, kjørestil og kjøretøylast.

**Veiledende ladetider vist her, er kun for sammenligningsformål, under optimale forhold, for eksempel i en temperatur rundt 25 °C. Faktiske ladetider kan variere avhengig av ulike faktorer, inkludert alder, type, tilstand, ladekapasitet og temperatur på ladeenheten og batteriet, startladingen og miljøforhold som utetemperaturen ved brukspunktet. Ladetiden kan være lengre i kaldere vær og hvis batteritemperaturen aktiverer beskyttelsesteknologi.