Tilbakekalling av airbagoppblåser

Den globale tilbakekallingen av airbagoppblåsere påvirker en rekke bilprodusenter og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Se nedenfor for mer informasjon og å se om det gjelder din bil.

Handle umiddelbart

Faren for deg og passasjerene

Hvis det skulle oppstå et sammenstøt der airbagen utløses, kan det være at oppblåsingsdelen av airbagen aktiveres på en måte som skaper for høyt innvendig trykk. Som et resultat av dette kan dekselet til metalloppblåseren briste, og metallbiter kan slynges gjennom airbagen og inn i bilen.

Dette kan føre til alvorlig personskade eller, i verste fall, død.

Hva du bør gjøre

Kontroller om dette gjelder din bil. Hvis det gjør det, tar du kontakt med din lokale Honda-forhandler for å få de nødvendige komponentene skiftet ut, kostnadsfritt.

Hva Honda vil gjøre

Når bilen er levert hos forhandleren, vil den få en modifisert oppblåser montert i airbagmodulen. Arbeidet vil ta ca. 1 time å utføre, og det vil bli utført kostnadsfritt.

Vår forpliktelse overfor deg

Vi har jobbet og vil fortsette å jobbe tett med myndighetene dine om å underrette alle eiere av påvirkede biler.

Informasjonsbrevet forteller eiere om handlinger de må utføre. Hvis du i imidlertid har spørsmål eller bekymringer, tar du kontakt med din lokale Honda-forhandler.

Reservedeler og tilgjengelighet

Vi vil fortsette å jobbe tett med leverandørene våre og forhandlernettverket for å sikre deletilgjengelighet, slik at bilen din kan repareres.