Sikkerhetskampanje på airbagsystemet

Den globale tilbakekallingen for å skifte airbag inflator påvirker en rekke bilprodusenter og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Se nedenfor for mer informasjon og se om det gjelder din bil.

Handle umiddelbart

Faren for deg og passasjerene

Hvis det oppstår sammenstøt der airbagen utløses, kan det være at oppblåsingsdelen (inflatoren) av airbagen aktiviseres på en måte som skaper for høyt innvendig trykk. Som et resultat av dette kan dekselet til inflatoren briste, og metallbiter kan slynges gjennom airbagen og inn i bilen.

Dette kan føre til alvorlig personskade eller, i verste fall, død.

Hva du bør gjøre

Kontroller om dette gjelder din bil. Hvis det gjør det, tar du kontakt med din lokale Honda-forhandler for å få de nødvendige komponentene skiftet ut, kostnadsfritt.

Hva Honda vil gjøre

Når bilen er levert hos forhandler, vil den få en modifisert inflator montert i airbagmodulen. Arbeidet vil ta ca. 1 time å utføre, og det vil bli utført kostnadsfritt.

Vår forpliktelse overfor deg

Vi har jobbet og vil fortsette å jobbe tett med myndighetene dine om å underrette alle eiere av påvirkede biler.

Informasjonsbrevet forteller eiere om handlinger de må utføre. Hvis du i imidlertid har spørsmål eller bekymringer, tar du kontakt med din lokale Honda-forhandler.

Reservedeler og tilgjengelighet

Vi vil fortsette å jobbe tett med leverandørene våre og forhandlernettverket for å sikre deletilgjengelighet, slik at bilen din kan repareres.