Honda Jazz er en full hybrid. Når du trykker på gasspedalen, i motsetning til en mild hybrid, leverer den dynamisk elektrifisert ytelse.

Hybrid self charging

Kjenn forskjellen

Det er ingenting bedre enn følelsen av å kjøre en Honda-hybrid. Flere tiårs erfaring med hybridmotorer og den tekniske yteevnen til Hondas e:HEV-system betyr at våre fulle hybrider kan kjøre på stille elektrisk kraft som milde hybrid ikke kan. Nye Jazz leverer enestående elektrifisert ytelse og økonomi.

Fuel efficiency icon

Du trenger ikke å plugge inn

Honda e:HEV fullhybrider er selvladende, trekker kraft fra forbrenningsmotoren og fra regenerativ bremsing. Det er ikke behov for strømnettet, noe som sparer tid og problemer.

5 year warranty Icon

Mer effektivt

Jazz går opptil 864 km* på en full tank og oppnår CO2-utslipp på bare 102-109 g/km. Dessuten leverer den disse imponerende tallene uten å ofre komfort eller ytelse. *WLTP-data.

Leaf Icon

Ro i sjelen

Energien fra batteriet mater ikke bare elektromotorene til å levere spennende ytelse, det reduserer driftskostnadene og kommer med 5 års / 100 000 km garanti som gir ro i sjelen.

Elmotoren gir en øyeblikkelig akselerasjon fra stillestående posisjoner ved å bruke energien som er lagret i batteriet, til å drive den elektriske motoren.

Hybridkjøring bruker elektriske motorer sammen med bensinmotoren under daglige kjøreforhold for å gi optimal ytelse og fremragende akselerasjon.

Forbrenningsmotoren til Jazz brukes for å opprettholde høyere hastigheter på motorveier og lader batteriet samtidig.

Regenererende bremsing bruker energien som genereres av den elektriske motoren ved bremsing, for å lade batteriet.

Finn ut hva det er som gjør hybridene våre så spesielle

FINN UT MER OM HYBRIDBILER
Mann foran Jazz crosstar

Ha en oppfatning om hybridbiler

Hvis du vil vite mer om e:HEV hybrid og hvordan den kan sammenlignes med milde hybrider eller hybrider som lades via strømnettet, kan du klikke på knappen nedenfor.

Ta en nærmere kikk

Utvendig

*Valgte farger vises. For et komplett utvalg av fargevalg, besøk konfiguratoren eller se brosjyren.
*Valgte farger vises. For et komplett utvalg av fargevalg, besøk konfiguratoren eller se brosjyren.
  • Taffeta White 0 kr
  • Shining Grey 7 000 kr
  • Crystal Black 7 000 kr
  • Midnight Blue Beam 7 000 kr
  • Platinum White 7 000 kr
  • Premium Crystal Red 7 000 kr
  • Premium Sunlight White 7 000 kr

Innvendig

*
*
  • Svart syntetisk skinn Standard
  • Grå Syntetisk skinn Standard

Hybrid ytelse Oppdag hvordan Honda Jazz e:HEV hybrid automatisk skifter mellom kjøremoduser for å levere optimal ytelse og effektivitet i alle situasjoner. Den er så jevn og sømløs at du ikke trenger å gjøre noe annet enn å nyte kjøreturen.

Teknologi og tilkobling i bilen Honda Jazz kommer med den nyeste bilteknologien og tilkoblingsmulighetene. Integrert og brukervennlig – alt er designet for å holde deg bedre tilkoblet og underholdt på hver tur.

Utvendig og innvendig design Ta en nærmere titt på de stilige linjene til Honda Jazz som går jevnt fra hovedlyset til baklysene. Legg merke til det romslige interiøret. Du er omgitt av førsteklasses kvalitet og seter som er så komfortable at du ikke vil reise deg fra dem.

Avanserte sikkerhetsfunksjoner Jazz har Honda SENSING-sikkerhetsfunksjoner som standardutstyr. Ta en nærmere titt på disse avanserte førerassistent-teknologiene som er utviklet for å holde deg og dine kjære trygge.

Ha Jazz lett tilgjengelig

My Honda+-appen gir deg en rekke tilkoblede tjenester som hjelper deg enten du er ute og kjører med bilen eller ikke.

Honda Remote Lock-Unlock gjør at smarttelefonen din kan brukes i stedet for en tradisjonell nøkkel, for å låse og låse opp Honda Jazz

Honda Veihjelp gir ekstra trygghet uansett hvor du drar. I tilfelle en kollisjon eller et uhell blir du kontaktet umiddelbart for ekstra trygghet.

Hvis du har glemt hvor din Jazz er parkert, fordi du er på et ukjent sted, hjelper appens bilsøk deg med å finne den.

Du kan angi en omkrets rundt Jazz gjennom My Honda+-appen. Denne funksjonen varsler deg hvis bilen flyttes fra det angitte området.

Den lille bilen som er stor på funksjoner

Hvilken modell passer for deg?

Bil
Ditt valg
Nøkkelegenskaper
 
 
 
Jazz Comfort

Jazz Comfort

For de som søker et romslig
interiør med høyt nivå av
komfort og sikkerhet.
Honda SENSING
ECON-modus
Magic Seats
Jazz Elegance

Jazz Elegance

For de som liker litt mer
luksus og jevn,
responsiv drivkraft.
Honda CONNECT
Parkeringssensorer foran og bak
Stoff/syntetisk skinntrekk
Jazz Executive

Jazz Executive

For førere som søker praktiske egenskaper
og ytelse, samt
premiumfunksjoner.
Alle Elegance-funksjoner pluss:
sotede glass
Smart nøkkelfri tilgang og start
Oppvarmet skinnratt
Nærbilde av kvinne i bilen

Føl deg trygg

Honda SENSING er en pakke med smarte sikkerhetsfunksjoner som varsler deg om farene du kanskje ikke ser. Den er laget for å holde deg og passasjerene dine trygge. Disse avanserte førerassistentteknologiene bidrar til at Jazz har fått maksimale 5 stjerner i NCAP-sikkerhetsvurderingen.