Everyday Adventures HR-V

Fra turer inn til byen, til aktivitetsfylte helger med overnatting – hverdagen er full av eventyr som etterlater inntrykk på oss selv, våre kjære og kjøretøyene våre.

Vi ønsker å feire de gjørmete hjulbuene, støv langs sidene og regnflekker på frontrutene. Disse inntrykkene betyr ikke søl for oss, de er tegn på et levd liv og en bil som blir brukt godt.

Den helt nye Honda HR-V e:HEV er den perfekte følgesvennen for hverdagseventyrene dine.

HR-V er en fullhybrid som lades ved at det genereres strøm mens du kjører, noe som sparer deg for bryet med å finne en ladestasjon, men det betyr også at du kan kjøre mye lenger på en tank med drivstoff. Men livet handler ikke bare om å komme seg fra A til B, det er også reisen i seg selv.

Og her ligger forskjellen i detaljene.

Fra regnsensorer som slår på vindusviskerne for deg, til smarte Magic Seat bak og et infotainmentsystem som holder deg tilkoblet mens du er på farten, HR-V e:HEV er designet med opplevelser i tankene.  

Og hvem er bedre til å sette den på prøve enn Audrey Pirault, Fatima Trotta, Ore Oduba, Sabrina Mochenhaupt-Gregor, Jamie Astrain? Hver av dem har tatt HR-V e:HEV en tur i sitt lokale område og delt minneverdige hverdagseventyr med oss.  

Ta en titt på den nye 720-visningen her for å oppdage den nye HR-V e:HEV – du kan utforske hvordan kjøretøyet ser ut når den kommer rett fra utstillingsrommet og når den har tatt deg med til et fantastisk sted.