Bla

Hvorfor velge en SUV?

Hva skiller kjøreopplevelsen i en SUV fra den du opplever i en halvkombi eller en sedan? Vel, som alle Hondamodeller, er de bygget med komfort i tankene og skaper selvtillit med en høyere kjørestilling og en ypperlig utsikt over veien. SUV er en forkortelse for "Sports Utility Vehicle", og både CR-V og HR-V har en romslig kupé som lett kan tilpasses og gjøres mer nyttig.

CR-V som kjører i byen, sett skrått forfra.

Alt du trenger å vite om SUVer

I vårt utvalg finner du modeller med forhjulsdrift (2WD) og firehjulsdrift (AWD). Forhjulsdrift innebærer at du har fordelen med trekkraft sammenlignet med bakhjulsdrift. SUV-modellene våre med firehjulsdrift er utstyrt med vårt nye Intelligent Control System, som gir alle hjulene presis uavhengig kjøring når behovet er der.

CR-V som kjører i byen, sett skrått forfra.

Er SUVer gode å kjøre?

Hondas SUVer byr på en raffinert, responsiv og engasjerende kjøreopplevelse. Du får også en følelse av trygghet og selvtillit fra den høyere kjørestillingen, der utsikten over veien – og omgivelsene – gir deg mye bedre perspektiv. Én av fordelene med å eie og kjøre en SUV er at det er mye enklere og mer behagelig å stige inn og ut av kjøretøyet.

CR-V som kjører i byen, sett skrått forfra.

Er SUVer enkle å parkere?

Med en høyere kjørestilling gir SUVene en god totalsikt og en bedre oversikt over kjøretøy og hindringer i nærheten. I tillegg er våre Honda SUV-er utstyrt med mange teknologiske funksjoner, f.eks. parkeringssensorer og ryggekameraer, som hjelper deg når det er trangt om plassen.

CR-V som kjører i byen, sett skrått forfra.

Hvor trygge er SUVer?

Våre SUVer er konstruert for å gi svært høy aktiv og passiv sikkerhet for sjåfører og passasjerer. Som alle Hondamodeller er de utstyrt med Honda SENSING – en pakke med avanserte kjøreassistanseteknologier. Og det er mer – CR-V har fått en prisvinnende femstjerners maksimalscore i uavhengige tester utført av Euro NCAP.

Hvilken SUV passer best for meg?

SUV-modell
Drivverk
Nøkkelegenskaper
 
CR-V sett skrått forfra

CR-V

e:HEV Hybrid
Stort bagasjerom, eksepsjonell lastekapasitet, stilig innvendig kledning med Honda SENSING-sikkerhetsfunksjoner.
HR-V sett skrått forfra

HR-V

e:HEV Hybrid
Drivstoffeffektiv, sportskupéstyling og den romsligste kupeen i klassen med Magic Seats.