SUV-modellene parkert ved en innsjø

Hondas elektrifiserte SUV-er

Utforsk Hondas plug-in hybrid SUV og helelektriske SUV, hvor brukervennlighet, romslighet og god rekkevidde går sømløst sammen. Opplev kjøregleden når SUV-ene våre kombinerer robust kraft med stilfull appell, supplert med nøye gjennomtenkte detaljer. 

Velg din SUV.

Hvorfor velge en SUV?

SUV (Sports Utility Vehicle) innebærer romslig kupé og god bagasjeromsplass. Honda SUV-er er designet for å kombinere kjøredynamikk, drivstofføkonomi og et høyt teknologinivå, noe som gjør dem ideelle for pendling, familieutflukter og friluftseventyr.

 

Hvorfor kjøpe Honda SUV?

Parkert Honda SUV med åpent bagasjerom

Fleksible oppbevaringsfunksjoner

Med lett tilgjengelige ISO FIX-fester (I-SIZE) i hele baksetet og generøs plass til både forover- og bakovervendte barneseter, kan du sikre at barnets komfort og sikkerhet alltid er prioritert i e:Ny1. Alternativt, hvis du prøver å få mer plass til tingene dine, kan du bruke de skyvbare baksetene i CR-V. 

Enten du legger ut på en familietur eller transporterer store gjenstander, har Honda SUV-ene fleksibiliteten og plassen du trenger. Vår CR-V plug-in kommer også med takstativ hvis du trenger ekstra bagasjeplass eller ønsker å ta med syklene på det neste eventyret.

Parkert Honda SUV med åpent bagasjerom

Komfort først

Honda har det lille ekstra, slik at selve reisen blir like hyggelig som å komme frem til bestemmelsesstedet. Både de kroppsstabiliserende ergonomiske setene, panoramasoltak* og det luksuriøst utformede interiøret gir en touch av eleganse.

Vi har tenkt på kaldere dager, med oppvarmede ratt og seter, men også på varmere årstider der ventilerte seter sikrer at du har det komfortabelt**. Det ergonomiske setedesignet og det intuitivt utformede dashbordet forbedrer kjøreopplevelsen, med smarttelefontilkobling som en standardfunksjon.

*Disse er ikke inkludert som standard
**Tilgjengelig i utvalgte modeller

Parkert Honda SUV med åpent bagasjerom

Høyt utstyrsnivå som standard

Oppdag et helt nytt nivå av tilkobling og bilunderholdning med Hondas intelligente og dynamiske SUV-er. Med store berøringsskjermer på opptil 15 tommer, integrert med Android Auto- og Apple CarPlay, holder SUV-ene våre deg sømløst koblet til smarttelefonens apper og funksjoner mens du er på veien.

Oppdag enkelheten og bekvemmeligheten med en elektrisk bakluke* også, noe som forenkler lasting og lossing av lasten din.

*Tilgjengelig i utvalgte modeller

Parkert Honda SUV med åpent bagasjerom

Sikkerhet som standard

Opplev en tryggere reise med Honda SENSING, en altomfattende sikkerhetspakke for økt veibevissthet. Funksjoner som det proaktive kollisjonsbegrensende bremsesystemet og adaptiv cruisekontroll med lavhastighetsfølging sørger for effektiv kjøring, mens kjørefeltassistentsystemet fokuserer på at du holder deg i kjørefeltet. Med den ekstra årvåkenheten til Cross Traffic Monitor og Road Departure Mitigation System, får sjåføren ekstra assistanse for å gjøre reisen tryggere.

 Liten Honda SUV – helelektrisk

Utforsk Hondas
elektriske biler

Honda elbiler er perfekte for bykjøring. Sporty, kraftig, pålitelig og smidig, så du kan manøvrere raskt og enkelt rundt i byen.

Vanlige spørsmål

Hvilken typer SUV-er lager Honda?

Honda tilbyr et utvalg av SUV-er skreddersydd for ulike preferanser og livsstiler, fra den helelektriske, kompakte SUV-en e:Ny1 til vår mest ikoniske store SUV, CR-V plug-in. 

 

Hva er forskjellen på 4x4 og all-wheel-drive?

4x4, eller firehjulsdrift, lar førerne bytte mellom to- og firehjulsdrift, noe som er ideelt for varierende terreng. I motsetning til dette fordeler all-wheel-drive (AWD) automatisk kraften til hjulene som trenger den mest, og sikrer konsistent trekkraft under forskjellige forhold.

Kan hybrid-SUV-er brukes til å taue?

De fleste hybrid-SUV-er er i stand til å taue, selv om behovet for effekt til å trekke den ekstra lasten betyr at bilen sannsynligvis er avhengig av sin konvensjonelle motor i stedet for det elektriske batteriet. Hondas nye CR-V Plug-in har imidlertid en «tauemodus» som lar bilen bruke og administrere den elektriske batterieffekten mens den tauer opp til 1500 kg.

 

*Økonomi- og utslippstall basert på WLTP-data. Tallene for rekkevidde avspeiler ikke nødvendigvis kjøretøyets reelle kjøreresultater, som avhenger av en rekke faktorer, inkludert batteriets startladning, montert tilbehør (etter registrering), variasjoner i vær, kjørestil og kjøretøylast.

**VDA-metoden  

***Veiledende ladetider vist her, er kun for sammenligningsformål, under optimale forhold, for eksempel i en temperatur rundt 25 °C. Faktiske ladetider kan variere avhengig av ulike faktorer, inkludert alder, type, tilstand, ladekapasitet og temperatur på ladeenheten og batteriet, startladingen og miljøforhold som utetemperaturen ved brukspunktet. Ladetiden kan være lengre i kaldere vær og hvis batteritemperaturen aktiverer beskyttelsesteknologi.

****Tilbudet gjelder til 30.09.2024.