Honda Sky med sikkerhetsikon

Forbedring av sikkerheten i Europa

Ved å leve opp til vår globale visjon om "sikkerhet for alle" ønsker Honda å muliggjøre et samfunn der alle kan nyte livet med fullkommen ro i sinnet.

Vår streben etter sikkerhet inspirerer Hondas innovasjoner innen produkter, teknologi og utdanning, og det er grunnen til at vi er engasjert i en nullvisjon om dødsulykker i trafikken som involverer Hondas mobilitetsprodukter over hele verden innen 2050.

 

Hvordan Honda fremmer sikkerhet

For å oppnå vårt globale mål om null dødsulykker i trafikken som involverer Honda-biler og -motorsykler innen 2050, erkjenner vi at vi må iverksette positive tiltak for å fremme sikkerheten i dag. Honda fremmer sikkerhet gjennom teknologiske fremskritt, som for eksempel Honda SENSING-serien med aktive sikkerhetsteknologier, montert som standard i hele vår europeiske bilserie.

Vi streber hele tiden etter å forbedre produktene våre så de kan bidra til langsiktig helse og velvære for brukeren, samfunnet og miljøet. I Barcelona eksisterer Honda Safety Institute for å gi passasjerer selvtillit nok til å håndtere enhver situasjon mens vi forfølger målet vårt om null trafikkulykker der en Honda er involvert innen 2050.

Sikkerhet er for alle

Vi mener at "sikkerhet er for alle". Det handler ikke om å bli værende på stedet hvil – vi skal kunne bre ut vingene våre og fly.

Som et globalt selskap anerkjenner Honda viktigheten av å styrke mennesker over hele verden til å utvide potensialet i livet deres og oppleve glede, bevegelsesfrihet og mobilitet.

For å finne ut mer om Hondas regionale sikkerhetsaktiviteter til støtte for denne verdensomspennende tilnærmingen, klikk på linken nedenfor for å lese vår årlige europeiske miljørapport.

FINN UT MER