Honda Sky med sikkerhetsikon

Forbedring av sikkerheten i Europa

Ved å leve opp til vår globale visjon om "sikkerhet for alle" ønsker Honda å muliggjøre et samfunn der alle kan nyte livet med fullkommen ro i sinnet.

Vår streben etter sikkerhet inspirerer Hondas innovasjoner innen produkter, teknologi og utdanning, og det er grunnen til at vi er engasjert i en nullvisjon om dødsulykker i trafikken som involverer Hondas mobilitetsprodukter over hele verden innen 2050.

 

Hvordan Honda fremmer sikkerhet

For å oppnå vårt globale mål om null dødsulykker i trafikken som involverer Honda-biler og -motorsykler innen 2050, erkjenner vi at vi må iverksette positive tiltak for å fremme sikkerheten i dag. Honda fremmer sikkerhet gjennom teknologiske fremskritt, som for eksempel Honda SENSING-serien med aktive sikkerhetsteknologier, montert som standard i hele vår europeiske bilserie.

Vi streber hele tiden etter å forbedre produktene våre til fordel for langsiktig helse og velvære for brukeren, samfunnet for øvrig og miljøet. Finn ut mer om vårt pågående arbeid for å fremme sikkerhet i hele Europa i denne kortfilmen. 

Sikkerhet er for alle

Vi mener at "sikkerhet er for alle". Det handler ikke om å bli værende på stedet hvil – vi skal kunne bre ut vingene våre og fly.

Som et globalt selskap anerkjenner Honda viktigheten av å styrke mennesker over hele verden til å utvide potensialet i livet deres og oppleve glede, bevegelsesfrihet og mobilitet.

For å finne ut mer om Hondas regionale sikkerhetsaktiviteter til støtte for denne verdensomspennende tilnærmingen, klikk på linken nedenfor for å lese vår årlige europeiske miljørapport.

FINN UT MER