Honda sky

Bærekraft i Europa

Siden starten har Honda vært drevet av et ønske om å hjelpe mennesker og samfunn. Vi tror at vår innsats for å være til nytte for miljøet, forbedre sikkerheten for alle og yte et positivt sosialt bidrag kan utvide potensialet i folks liv og gi dem glede.

Over hele Europa gjør vi vårt ytterste, slik at vi kan være en bedrift som samfunnet ønsker skal eksistere.

Hondas visjon for 2030

Hondas globale visjon for 2030 skisserer målet vårt om å betjene mennesker over hele verden med "gleden av å utvide deres livspotensial". For å oppnå dette ønsker vi å være ledende i å fremme mobilitet og utvikle initiativer som bidrar til å realisere et karbonfritt samfunn.

I kjernen av denne visjonen er et engasjement om å gi forbrukere kvalitetsprodukter som dekker ulike individuelle behov og oppfyller sosiale forventninger.

Karbonnøytralitet

Triple Action to ZERO innen 2050

Honda gjør sitt ytterste for å realisere et sirkulært ressurssamfunn som tar sikte på "null miljøpåvirkning".

Innen 2050 ønsker vi å redusere forbruket av naturressurser for alle produktene og bedriftsaktivitetene våre gjennom hele produktlivssyklusen. Vi tar initiativ i de tre sammenknyttede fokusområdene (Triple Action to ZERO): karbonnøytralitet, ren energi og sirkulasjon av ressurser.

Finn ut mer

Honda miljø

Arbeidet mot null miljøpåvirkning

Honda bidrar til realiseringen av et bærekraftig samfunn ved å strebe etter å eliminere miljøpåvirkningen til fordel for alle. Se nærmere på det vi allerede gjør over hele Europa.

Oppdag mer
Honda miljø

Berike folks liv slik at de kan leve ut drømmene sine

Honda engasjerer seg proaktivt med lokalsamfunn over hele Europa for å fremme mangfold, tilby støtte og løse sosiale problemer. Finn ut hvordan initiativene våre har fremdrift mot å bygge et bedre samfunn.

Finn ut mer
Honda miljø

Beskytte menneskeliv gjennom fremskritt innen sikkerhet

Honda gjør kontinuerlige fremskritt innen sikkerhetsteknologi og fremmer utdanning for å realisere et samfunn der folk kan ha fullstendig frihet og sinnsro hver dag.

Finn ut mer
Honda miljø

Styrke bedriftsansvar og åpenhet

Honda streber etter å være et "selskap som samfunnet ønsker skal eksistere", så vi fortsetter å forsterke prosedyrene våre for selskapsstyring i Europa i harmoni med Hondas bredere globale visjon for bærekraft.

Les mer