Honda Sky bærekraft

Null miljøpåvirkning innen 2050

Honda har som mål å realisere et bærekraftig samfunn med null miljøpåvirkning fra selskapets drift innen 2050, og dermed skape en bedre verden for alle. Sentrert rundt vårt "Triple Action to ZERO"-initiativ tar vi allerede positive skritt for å redusere karbonutslippet fra aktivitetene våre, forvalte jordens ressurser på en ansvarlig måte og utnytte ren energi.

Hva Honda Europa gjør i dag

Gjennom produktene, prosjektene og partnerskapene våre fortsetter vi å redusere miljøpåvirkningen fra Hondas aktiviteter og leder samfunnet mot en bærekraftig fremtid. Her er fire eksempler på fremgangen vi har i Europa.

Ren, grønn energi for Hondas logistikkvirksomhet

Hondas logistikkanlegg i Gent i Belgia installerte en 200 meter høy vindturbin for å generere ren, grønn energi på stedet, som vil dekke minst 70 % av anleggets strømbehov. Det er et viktig skritt for å sikre at Honda oppfyller umiddelbare og fremtidige bærekraftsmål.

Les mer i miljørapporten av 2022
Honda turbin

Avansert intelligent lading med 100 % fornybar energi

e:PROGRESS utnytter industripartnerskap og kunstig intelligens for å tilby intelligent lading for eiere av Honda e i Storbritannia. Smart planlegging er tilgjengelig til enhver tariff og bruker energiinfrastrukturen på en ansvarlig måte for å lade bilen din basert på når du bruker den, hvor mye lading du trenger, og når energien er på sitt billigste.

Oppdag e:PROGRESS
Honda turbin

Banebrytende energistyring med V2X Suisse

Honda og V2X Suisse gikk sammen om et prøveprosjekt for å demonstrere den viktige rollen elektriske kjøretøy og toveis lading kan spille i fremtiden til energistyring. Det første masseutplasserte toveis COMBO-CCS-ladenettverket gjør at hver Honda e kan returnere opptil 20 kW energi til strømnettet i tider med stor etterspørsel, noe som balanserer energibehov og -forsyning.

Finn ut mer
Honda turbin

Neste generasjons Honda eGX elektrifiserte effektenheter

Hondas eGX-effektenhet er designet for byggebransjen. Dette er en elektrifisert, støysvak løsning som kan byttes ut med eksisterende bensindrevne GX-motorer.

Lær om eGX

Europeisk miljørapport av 2023

Bærekraft har alltid vært kjernen i Hondas filosofi, og vi fortsetter å gjøre vårt ytterste for å etterlate en "blå himmel for barna våre", i tråd med Hondas globale miljøsymbol.

Denne filosofien er mer enn ord – den er integrert i kjernevirksomheten og beslutningstakingen vår, og medarbeiderne våre gir liv til den gjennom initiativer til fordel for lokalsamfunn og miljøet.

Honda Europes årlige europeiske miljørapport forklarer hva vi gjør for å realisere ambisjonene våre rundt miljø- og bærekraftsforpliktelser. Den oppsummerer resultatene av virksomhetens miljøtiltak i regionen for siste regnskapsår.

Se følgende kortfilm som introduserer vår europeiske miljørapport av 2023, og last ned rapporten via linken nedenfor.

EUROPEISK MILJØRAPPORT AV 2023