Serviceavtale

HONDA 5 ÅRS SERVICEAVTALE

Vi streber alltid etter å tilby de beste produktene og opplevelsene for våre kunder, og derfor har vi utarbeidet Honda 5 års Serviceavtale* til en hyggelig pris. Vi garanterer at service utføres av Honda-autoriserte teknikere, og at alle servicedeler, olje og væsker er originale Honda-deler. Honda 5 års Serviceavtale dekker alle servicer for Honda i 5 år eller 100 000 km (avhengig av hva som kommer først) fra første registreringsdato. *Serviceavtalen må inngås ved kontraktinngåelse mellom forhandler og kunde, solgt og fakturert (på bilfaktura) i forbindelse med nybilsalg.

Hva dekkes av Honda 5 års Serviceavtale?

  • Alle de andre vedlikeholdspunktene, i detalj, som er beskrevet i bilens servicehefte og som omfattes av bilens servicepåminnelsessystem.

  • All arbeidstid relatert til planlagt vedlikehold.

  • Alle reservedeler, olje og væsker som inngår i planlagt vedlikehold.

  • Rustkontrollen.

Hva dekkes ikke av Honda 5 års Serviceavtale?

  • Avtalen omfatter kun AB servicer som angitt i bilens servicehefte. Andre servicer eller slitedeler som f.eks. bremser og vindusviskere inngår ikke.

  • Utgifter til ekstra vedlikeholdsarbeid eller justeringer, som ikke er spesifikke i servicehefte.

Hva skjer hvis jeg selger min Honda?

Honda 5 års Serviceavtale er festet til bilen og overføres til den nye eieren når vår administrasjon har fått informasjon om den nye eieren fra deg.

Hvor mye koster Honda 5 års Serviceavtale?

HR-V Hybrid, CR-V Hybrid, Jazz Hybrid og Jazz Crosstar:

Honda 5 års Serviceavtale koster kun 13.900,- (inkludert mva) og må betales som et engangsbeløp i forbindelse med kjøpet av ny bil.

Honda e:

Honda 5 års Serviceavtale koster kun 9.500,- (inkludert mva) og må betales som et engangsbeløp i forbindelse med kjøpet av ny bil.

 

Kontakt din Honda-forhandler for mer informasjon.