EN NY HYBRIDMODELL

Den helt nye HR-V kommer snart. Denne kompakte og ekstremt romslige kupéstylede SUV-en er fullstendig designet på nytt fra hjulene opp, og den har vårt unike og innovative e:HEV-hybriddrivverk. Følg med og motta jevnlige oppdateringer.

*Bildene som vises, representerer kanskje ikke den endelige produksjonsmodellen.

Bla

En rask titt på hva som er nytt

Honda HR-V Hybrid sett forfra

En perfekt linje

Den nye HR-V tar et stort skritt inn i fremtiden. Rene, sømløse linjer skaper en dristig ny form som reflekterer en robust, men stilfull personlighet.

eHEV-detaljer Honda HR-V Hybrid

Du trenger ikke å plugge inn

Vårt smarte, selvladende e:HEV-hybriddrivverk kombinerer enestående drivstoffeffektivitet med spennende ytelse som du virkelig kan føle.

Innvendig design Honda HR-V Hybrid

En romslig følelse

Når det gjelder innvendig plass, er HR-V best i sin klasse. Med vår unike Magic Seats-design kan du oppnå enda mer kapasitet for fleksibilitet i hverdagen.

Diffusjonssystem Honda HR-V Hybrid

Trekk inn frisk luft

HR-V har et nytt luftdiffusjonssystem som gir en stor og luftig følelse, og det skaper en frisk luftstrøm rundt deg og passasjerene dine.

Interiørdetaljer Honda HR-V Hybrid
Interiørdetaljer Honda HR-V Hybrid

Honda HR-V Hybrid sett skrått fra siden
Honda HR-V Hybrid sett skrått fra siden

FORMER FREMTIDEN

Vi er levende opptatt av kjøreglede og reduserte utslipp – for en renere fremtid uten svekket ytelse. Den nye HR-V er et nytt skritt mot målet og drømmen om en fullstendig elektrifisert bilpark innen 2022.

*Bildene som vises, representerer kanskje ikke den endelige produksjonsmodellen.