EN NY HYBRIDMODELL

Splitter nye HR-V kommer snart. Hvert eneste element hos denne SUV-hybriden i kupéstil er designet med passasjeren i tankene. Batteriet og drivstofftanken er stuet smart unna for å gi bedre plass, og luftdiffusjonssystemet leder en mild og behagelig luftstrøm rundt passasjerene.

Bla

En rask titt på hva som er nytt

Honda HR-V Hybrid sett forfra

Rent og enkelt design

Utvendig har HR-V et tidsriktig, rent utseende, med sine fremoverrettede karakteristiske linjer og glatte overflater – et uttrykk for Hondas rene, moderne filosofi.

e:HEV-detaljer Honda HR-V Hybrid

Selvladende hybrid

I tillegg til å kjøre vidunderlig støysvakt, gir e:HEV hybrid-drivverket en ultra-responsiv kjøreopplevelse med tre alternative kjøremoduser som velges automatisk avhengig av kjøreforholdene.

Innvendig design Honda HR-V Hybrid

Smart utstyrt

Med sine allsidige Magic Seats har HR-Ven unike og fleksible oppbevaringsalternativer, noe som gir denne SUVen i kupéstil rikelig med plass i bagasjerommet og til å slappe av.

Diffusjonssystem Honda HR-V Hybrid

Hold forbindelsen

Det avanserte og intuitive HMI-systemet gjør det enkelt å bytte mellom apper og sømløst sørge for at HR-V-eiere er tilkoblet i hverdagen.

Honda HR-V Hybrid sett skrått fra siden
Honda HR-V Hybrid sett skrått fra siden

FORMER FREMTIDEN

Vi er levende opptatt av kjøreglede og reduserte utslipp – for en renere fremtid uten svekket ytelse. Den nye HR-Ven er et nytt skritt mot målet og drømmen om en fullstendig elektrifisert bilpark innen 2022.

*Bildene som vises representerer kanskje ikke den endelige produksjonsmodellen.