EN NY HYBRIDMODELL

Splitter nye HR-V kommer snart. Helt redesignet og omkonstruert – denne neste-generasjons SUV-en i kupéstil har et sømløst, rent ytre og et ryddig, minimalistisk interiør – samtidig som den er både kompakt og usedvanlig romslig. Gå ikke glipp av den europeiske premieren på nye HR-V torsdag 22. april – meld interesse.

Bla

En rask titt på hva som er nytt

Honda HR-V Hybrid sett forfra

En perfekt linje

Den nye HR-V tar et stort skritt inn i fremtiden. Rene, sømløse linjer skaper en dristig ny form som reflekterer en robust, men stilfull personlighet.

eHEV-detaljer Honda HR-V Hybrid

Du trenger ikke å plugge inn

Vårt smarte, selvladende e:HEV-hybriddrivverk kombinerer enestående drivstoffeffektivitet med spennende ytelse som du virkelig kan føle.

Innvendig design Honda HR-V Hybrid

En romslig følelse

Når det gjelder innvendig plass, er HR-V best i sin klasse. Med vår unike Magic Seats-design kan du oppnå enda mer kapasitet for fleksibilitet i hverdagen.

Diffusjonssystem Honda HR-V Hybrid

Trekk inn frisk luft

HR-V har et nytt luftdiffusjonssystem som gir en stor og luftig følelse, og det skaper en frisk luftstrøm rundt deg og passasjerene dine.

Stilig og romslig

Hondas designere har arbeidet svært grundig med selv de minste detaljene på den nye HR-V. Resultatet er en usedvanlig romslig og moderne SUV, designet for å skape glede og moro for passasjerene.

Interiørdetaljer Honda HR-V Hybrid
Interiørdetaljer Honda HR-V Hybrid

Honda HR-V Hybrid sett skrått fra siden
Honda HR-V Hybrid sett skrått fra siden

FORMER FREMTIDEN

Vi er levende opptatt av kjøreglede og reduserte utslipp – for en renere fremtid uten svekket ytelse. Den nye HR-V er et nytt skritt mot målet og drømmen om en fullstendig elektrifisert bilpark innen 2022.

*Bildene som vises, representerer kanskje ikke den endelige produksjonsmodellen.