NSX 2017

EN NY ART PÅ ALLE MÅTER

hvit NSX sett forfra
hvit NSX sett forfra
nærbilde av hvit NSX sett fra siden
nærbilde av hvit NSX sett fra siden

NSX tar deg nærmere veien enn noen andre. Dette er en raffinert art av superbil, med høy presisjon i alle detaljer. Den kombinerer dagligdags kjøring med gnistrende prestasjon på banen.

NSX' motor
NSX' motor

Motoren er en turboladet, 3,5-liters V6-motor. Den er konstruert av én av seks mesterbyggere, trinn for trinn, over fem dager. Det er denne menneskelige kontakten som gjør NSX levende.

Scroll

NSX-logo

NSX-generasjonen

Makeløs sportshybridytelse – den perfekte balansen av kraft og manøvrering.

Aluminiums- kunst

NSX er en perfekt sammensmeltning av form og funksjon.

NSX' ramme

Kombinasjonen av et aluminiumschassis med gulvpaneler av karbonfiber og ekstremt kraftig stål skaper en lett og stiv enhet.

Chassiset er laget på en måte som gjør områder som trenger det, sterke, mens de som ikke trenger det, er hule og lette. Denne produksjonsprosessen er den første av sitt slag i bilbransjen. Det er sjelen til NSX.

Den lever og ånder.

NSX tar inn luft gjennom Total Airflow-systemet for å oppnå høy ytelse og kjøle ned drivverkskomponentene, bremsene og de termiske enhetene. Luften slippes deretter ut gjennom strategisk plasserte enheter bak for å minimere luftmotstand.

hvit NSX sett bakfra

Perfekt formet. De aerodynamiske linjene til NSX skaper en sterk tilstedeværelse på veien og maksimerer marktrykket ved høye hastigheter.

YTELSE DET SLÅR GNISTER AV

Kropp og sjel vil føle seg som en del av bilen.

Responsen fra NSX er umiddelbar – når du tenker på å svinge, svinger den. Den blir en forlengelse av viljen din.

Chassisets stivhet, den fininnstilte fjæringen og den nøyaktige vektdistribusjonen kombinert med Sport Hybrid Super Handling All-Wheel-Drive-systemet vil gi deg hjertebank etter bare én runde på banen.

rød NSX sett ovenfra på veien

DET VAKRE VED YTELSE

En harmoni av sport og luksus.

Det er ikke bare ytelsen til NSX som vil få opp pulsen din. Det slående sportsinteriøret, som plasserer deg rett i NSX' nervesentrum, vil også få hjertet ditt til å slå.

rødt NSX-interiør