Honda’s ‘Electric Vision'

The future is here

Vår målsetning er klar: Honda skal produsere hybridbiler, plugin-hybridbiler, batteridrevne biler og hydrogendrevne biler nok til at det skal utgjøre to tredjedeler av bilsalget i Europa innen 2025. Det første av mange skritt.

For aller første gang blir Honda CR-V tilgjengelig med et hybriddrivverk. Den kommer også med et friskt, nytt utseende – kraftige hjulbuer og skarpe konturer fra ende til annen.

Scroll

Honda-produktlogo.

Inspirasjon til å utvikle det vi aldri hadde trodd var mulig.

Reisen starter nå

Hele verdens favoritt-SUV har designkjennetegnene som gjorde den så vellykket helt fra begynnelsen: en karakteristisk tilstedeværelse på utsiden med førsteklasses kvalitet på innsiden. Nå er et nytt hybriddrivverk tilgjengelig, utstyrt med et tomotors i-MMD-system. Det kombinerer bensineffekt med den umiddelbare responsen fra en elektrisk motor. Elegant, effektiv og vidunderlig stille.

Gode utsikter fremover

Dette er bare begynnelsen.

Hondas engasjement for elektrifisering stopper ikke med den nyskapende utviklingen av hybridbiler og plugin-hybridbiler. Batteridrevne biler vil også spille en rolle når vi introduserer et omfattende utvalg av utslippsfrie biler i årene fremover.

Honda CR-V sett på skrå bakfra.
Nærbilde av hjulene til Honda CR-V.
Honda-fabrikkarbeidere i lagerbygning
Nærbilde av Honda Clarity Fuel Cell.