Hondas el-visjon

En titt inn i fremtiden

Vår målsetning er klar: Honda skal produsere hybridbiler, plugin-hybridbiler, batteridrevne biler og hydrogendrevne biler nok til at det skal utgjøre to tredjedeler av bilsalget vårt i Europa innen 2025. Det første av mange skritt.

Scroll

Honda-produktlogo.

Inspirasjon til å utvikle det vi aldri hadde trodd var mulig.

Reisen fortsetter

Honda Motors Europa-direktør, Katsushi Inoue, holdt en tale på 2017 Geneva Motor Show der han uttalte at Europa er spydspissen i Hondas globale el-kjøretøystrategi.

Uttalelsen kom bare uker etter at Honda hadde blitt annonsert som det tradisjonelle bilmerket med størst vekst i regionen i løpet av 2016. Elektrifisering i Europa vil i begynnelsen drives frem av innføring av hybridteknologi på tvers av hele bilparken. Den første nye hybridmodellen, som vil ha Hondas hybridsystem med to motorer, vil komme for salg i 2018. 

En milepæl innen miljøvennlighet

Introduksjonen av Clarity Fuel Cell i Europa.

For oss er det viktig å nå de målene vi setter oss, og vi er særlig stolte av de oppfinnelsene våre som bidrar til et renere miljø. El-visjon-initiativet inngår som en del av Hondas forpliktelse til å være en pådriver innen implementering av drivstoffcellekjøretøy – samtidig som vi jobber for en bærekraftig infrastruktur for hydrogenpåfylling – innenfor hele regionen. 

Honda Clarity Fuel Cell sett på skrå bakfra.
Nærbilde av hjulene på Honda Clarity Fuel Cell.
Honda-fabrikkarbeidere i lagerbygning
Nærbilde av Honda Clarity Fuel Cell.