Close

ABSOLUTT KRAFT

Type R har en ytekraftig 2,0 VTEC TURBO-motor med tre kjøremoduser og et unikt drivverk. Kombinert med det avanserte fjæringssystemet sørger alle disse komponentene for topp ytelse – heile veien inn til mål.

Hør den brøle

Hardtslående

2,0-liters

VTEC TURBO-motor

Tett utvekslingsforhold

6-trinns

Turtallsmatching, manuell girkasse

 

Scroll

Føl kraften

Type R reagerer momentant til føreren – ingen nøling.

I hjertet av bilen ligger det en sjelegripende 2,0-liters VTEC TURBO-motor. Den er rå, den er kraftfull, og den produserer 320 hk (400 Nm dreiemoment) og en stor dose adrenalin når du hører det kraftige brølet til trippeleksosen. 

Fullstendig kontroll

Type R kan temmes eller slippes løs, avhengig av hva du foretar deg. Uansett hvilken kjøremodus som velges, vil bilen hele tiden analyse fart, rulling og G-kraft – for forskjellige vei- og baneforhold – deretter tilpasser den fjæringsdemperne, styrekraften, girskiftefølelsen og gassresponsen.

Honda Civic Type R sett på skrå forfra på en racingbane.

Dyrets tenner

Skarpere girskifting hele veien til øverste gir – og ned igjen

Civic Type Rs nye 6-trinns manuelle girkasse gjør at vi kan gi deg den mest forfriskende akselerasjonen noen sinne. Denne bilen griper tak i følelsene dine og slipper ikke taket.

Rask girskifting

Det nye turtallsmatchende kontrollsystemet sikrer kompromissløshet i Type Rs intime, givende kontakt med føreren. Den arbeider progressivt i alle kjøremodiene, noe som lar deg utføre sømløs girskifting uten noen form for girstøt – akkurat som en profesjonell.

Absolutt hastighet

Det beste med den spennende kombinasjonen med den helt nye girkassen og den turboladede motoren er tiden det tar (5,7 sekunder) å gå fra 0 til 100 km/t. Nyt det mens det varer!

Honda Civic Type R i en tunnel sett på skrå bakfra.

Hvis du ønsker å utføre den gamle hæl-og-tå-teknikken, kan du skru av turtallsmatching hvis du ønsker det.

Nærbilde av Honda Civic Type Rs girspak i lettmetallegering.

Den turtallsmatchende girkassen lar deg skifte gir kjapt i alle tre kjøremodi.

Smidige kjøreegenskaper

Type R har et stivere karosseri og et helt nytt fjæringssystem.

Honda Civic Type R sett på skrå forfra på en racingbane.

Den ultimate veitesten for Type R var på den berømte Nürburgring-banen.

Type Rs vridningsstyrke har økt med 38 %, og den dynamiske fordelen ved dette er den bestemte og målbevisste ytelsen. Med tett kontakt mellom deg, bilen og veien kan du kjøre med total selvtillit.

En racingtunet bil

Det fremre MacPherson-hjulopphengssystemet har blitt justert for Civic Type R med ny geometri for å minimere dreiemomentstyring og maksimere sportsegenskapene. Denne bilen gir veien en klem og protesterer ikke når du ber om mer kraft.

Føl forbindelsen

Det nye multilink-oppsettet bak på bilen er blitt bedre med de unike, høyfaste uavhengige fjæringsarmene. Til sammen gir dette en utrolig stødig kjøreytelse.

Honda Civic Type R på en racingbane sett i fugleperspektiv.
Honda Civic Type R på en racingbane sett forfra.

Tett inn mot spissen, og akselerer ut – Type R holder seg til linjen gjennom raske hjørner.

Ekstra sanser

Civic Type R har avanserte sikkerhetsfunksjoner designet for å holde deg og passasjerene trygge.

Honda Civic Type R i et mørkt studio med hovedlys og baklys på sett på skrå bakfra.

Kollisjonsminimerende bremsesystem

Hvis det er fare for kollisjon med et kjøretøy eller en fotgjenger, varsler denne funksjonen deg om faren og reduserer hastigheten, slik at du får hjelp til å redusere alvorsgraden av et eventuelt sammenstøt.

Kjørefeltkontrollsystem

Bidrar til å holde deg midt i kjørefeltet, og reduserer behovet for å korrigere styringen og kjøreinnsatsen. Det gir en mindre stressende kjøreopplevelse, spesielt på motorveien.

Trafikkskiltgjenkjenning

Systemet for trafikkskiltgjenkjenning identifiserer trafikkskilt og formidler denne informasjonen til deg på en skjerm. To skilt kan vises samtidig.

Intelligent fartsbegrenser

Kombinerer på en smart måte den eksisterende funksjonen for justerbar fartsbegrenser med systemet for trafikkskiltgjenkjenning. Den stiller automatisk inn fartsgrensen til det som registreres i systemet for trafikkskiltgjenkjenning.

Gå til hovedside
Honda

Laster ... Vær tålmodig.