Nærbilde av Civic Type Rs frontlykter

KROPP OG SJEL

Det slanke, markante aerodynamiske designet gir en heftig kjøreopplevelse, mens de raceinginspirerte setetrekkene og den innvendige plassen – som er unik for modellen – gjør Honda Civic Type R til en både rå og rålekker kombikupé.

Bla

Tre Honda Civic Type R sett skrått forfra

Type R-dynastiet

Civic Type R hot hatch ble lansert i Europa i 2001, og omdømmet blomstret med den røde "H"-logoen. Fire generasjoner etter kommer den første Type R-serien: Type R GT, Type R Sport Line og en Limited Edition på bare ett hundre – det er en imponerende gjeng.

Tre Honda Civic Type R sett skrått forfra

Forandringens ansikt.

Type R GT har et målrettet utseende. Sett forfra setter racinghistorikken sitt preg på nedre del av karosseriet og de nydesignede sidegrillene for luftinntak.

Tre Honda Civic Type R sett skrått forfra

The perfect line

Type R Sport Line har flytende linjer fra fronten og bakover. Avansert aerodynamikk og en ny støtfangerdesign gir et kompromissløst utseende til bilen som er skapt for å yte.

 

 

 

 

Tre Honda Civic Type R sett skrått forfra

En rå hot hatch

Limited Edition har et umiskjennelig Type R-utseende av ekte sport med et minimalistisk interiør og lette komponenter – helt i tråd med en bil som har et tydelig fokus. Alt dette, i tillegg til de ikoniske trippeleksosrørene, understreker inntrykket av en bil som elsker å ligge foran.

ULIKE TYPER, BEGGE TYPE R

Se familielikheten mellom Type R GT og Type R Sport Line.

Type R GT sett fra siden
Honda Civic Type R Sport Line sett fra siden

TYPE R SPORT LINE

TYPE R GT

Nærbilde av interiør i Honda Civic Type R GT

Innvendige linjer

Setene har blitt formet slik at du sitter godt og stødig – så du kan føle bilen når du kjører i R-modus. Samtidig kan du hver dag glede deg over komforten som den rikelige benplassen gir, også for passasjerene. Den lave sitteposisjonen og det oppsiktsvekkende røde interiøret med mange detaljer gjenspeiler Type R GTs racingarv.

Nærbilde av interiør i Honda Civic Type R GT

Fokusert på veien

Type R Sport Line har mørke sportsseter som gir komfort og støtte under alle kjøreforhold. Type R er kanskje til tider helt fokusert, men den kan også tilpasse seg andre kjørekrav.

 

Nærbilde av interiør i Honda Civic Type R GT

Feel the power

Type R GT har naturligvis girhendler i racingstil og er redesignet og utstyrt med Alcantara for å forbedre grepet og følelsen.

Nærbilde av interiør i Honda Civic Type R GT

Kjenn forskjellen

For å understreke Type Rs sportsegenskaper under girskift opp eller ned har girkulen fått ny dråpeformet design som gir bedre følelse under girskiftet og større nøyaktighet.

Bedre tilkoblet

Hold deg oppdatert om alt du setter pris på, som familie, musikk og venner.

Modellen bruker stemmegjenkjenningssystemet til Honda Civic Type R.

Du får tilgang til informasjon som spillelister lagret på smarttelefonen din ved å bruke stemmegjenkjenning via Bluetooth®.

Ved hjelp av Bluetooth® eller USB får du tilgang til informasjon og spillelister på smarttelefonen. Du kan også overføre telefonens grensesnitt via Apple CarPlay® eller Android Auto™ til den 7-tommers berøringsskjermen for å få tilgang til apper der du kan foreta oppringinger samt sende og motta meldinger når bilen står stille*.

Flere tilkoblinger

Med den forhåndsmonterte, nettbaserte AHA™-lydavspilleren kan du også koble til favorittene dine innen musikk, podcaster og nyhetstjenester. Når bilen står stille, kan du til og med se på film via HDMI.

Nærbilde av Honda Civic Type Rs Honda CONNECT-skjerm.

Du kan enkelt velge funksjonen du trenger fra ikonene som vises tydelig på den 7-tommers Honda CONNECT-berøringsskjermen.

*Bare utvalgte modeller. Android Auto™-tilgjengelighet kan endres og kan variere basert på beliggenhet. Apple CarPlay-funksjoner, applikasjoner og tjenester er kanskje ikke tilgjengelige i alle områder og kan endres. Apple CarPlay er et varemerke fra Apple Inc. og er registrert i USA og andre land.