Close

ATLETISK OG LEVENDE

Den slanke, markante aerodynamiske designen leverer en heftig kjøreopplevelse, mens de racerinspirerte setetrekkene og klassens beste plassutnyttelse – som er unikt for modellen – gjør Honda Civic Type R til en både rå og rålekker kombikupé.

Kropp og sjel

Helt nytt

20 tommer

Lettmetallfelger

Mer plass

420 liter

bagasjeromsplass

Scroll

Sanne farger

Kommer din Type R til å være lys og sporty, eller er det mørkt og lunefullt som passer deg best? Velg en farge nå, og se med selv hvordan det ser ut.

Championship White

Honda Civic Type R i Championship White sett fra siden.

Snur hoder

Et smidig og muskuløst utseende.

Honda Civic Type R sett fra på skrå bakfra i fugleperspektiv.

Type R gjemmer ikke personligheten sin. Fra baklys til hovedlys er det bil som er laget for å kjøres.

Den er oppsiktsvekkende slank, men samtidig aggressivt sporty. Type R er blitt utviklet med overlegen aerodynamikk i tankene – en fysikk som minimerer luftmotstand og løft, men maksimerer misunnelige blikk.

Vedvarende inntrykk

Nye 20" lettmetallfelger som er unike for Type R passer det aggressive sportsutseendet. Bilen sitter lavt og har et tøft utseende med 245/30 ZR20-dekk som fyller ut hjulbuene perfekt. Karosseriet er vanskelig å ignorere: Siden det er designet med korte overheng og stramme linjer som håndterer luftstrømmen både over og under bilen, har den økt stabilitet ved høye hastigheter.

Honda Civic Type R med hovedlys på sett på skrå forfra.

Utformet for å skjære gjennom luften som en pil – også designet for å redusere banetider.

Nærbilde av Honda Civic Type Rs hjulbuer og luftinntak.

Luftstrømmen holder seg så tett til karosseriet som mulig. Dette betyr økt kraft nedover, mindre luftmotstand og redusert turbulens.

Vinne kappløpet

Det er ingen illusjon – dette er på ordentlig.

Honda Civic Type Rs sportsseter sett på skrå forfra.

Disse sportssetene er omformet og omdesignet spesifikt for Type R og gir komfort og støtte under alle kjøreforhold.

Civic Type R har klasseledende innvendig plass, lavt tyngdepunkt, større totalhøyde og en mer engasjerende kjørestilling. De nye racingsetene med høy rygg, spesielt utformet med forbedrede puter og seteputer, er de letteste Type R-setene noen gang skapt.

Større kapasitet

Når du ikke bruker bilen til å smelte gummi på en racingbane, har Type R en praktisk side i tillegg. Se for deg en helgetur med venner. Type Rs store bagasjerom kan enkelt romme all bagasjen din.

Honda Civic Type Rs dashbord og interiør sett forfra.

Type R inviterer deg til å tøye grensene med lav setestilling og iøynefallende røde interiørdetaljer.

Honda Civic Type R dashbord og skinnratt sett på skrå forfra.

Bedre tilkoblet

Hold deg oppdatert om alt du setter pris på, som familien, musikk og venner.

Nærbilde av Honda Civic Type Rs Honda CONNECT-skjerm.

Du kan enkelt velge funksjonen du trenger fra ikonene som vises tydelig på den 7-tommers Honda CONNECT-berøringsskjermen.

Ved hjelp av Bluetooth® eller USB får du tilgang til informasjon og spillelister på smarttelefonen. Du kan også overføre telefonens grensesnitt via Apple CarPlay® eller Android Auto™ til den 7-tommers berøringsskjermen for å få tilgang til apper der du kan foreta oppringinger samt sende og motta meldinger når bilen står stille*.

Flere tilkoblinger

Med den forhåndsmonterte, nettbaserte AHA™-lydavspilleren kan du også koble til favorittene dine innen musikk, podcaster og nyhetstjenester. Når bilen står stille, kan du til og med se på film via HDMI.

Modellen bruker stemmegjenkjenningssystemet til Honda Civic Type R.

Du får tilgang til informasjon som spillelister lagret på smarttelefonen din ved å bruke stemmegjenkjenning via Bluetooth®.

*Bare utvalgte modeller. Android Auto™-tilgjengelighet kan endres og kan variere basert på beliggenhet. Apple CarPlay-funksjoner, applikasjoner og tjenester er kanskje ikke tilgjengelige i alle områder og kan endres. Apple CarPlay er et varemerke fra Apple Inc. og er registrert i USA og andre land. 

Gå til hovedside
Honda

Laster ... Vær tålmodig.