Close

DEN SOM INTET VÅGER, INTET VINNER

Vår nyeste Honda Civic Type R fører den stolte arven videre. Den er markedets kraftigste og hurtigst akselererende kombikupé med forhjulsdrift, og har runderekorder på fem av de største europeiske banene i Europa. Det er derfor med god grunn vi kaller den en racerbil for landeveien.

Med racing spirit

Bla

Bygget på en drøm

«Jeg har elsket biler siden jeg var et lite barn.»

«Visjonen vår for Civic Type R var at den skulle ha manøvreringsegenskaper som føreren kunne stole fullt ut på, og at den skulle gi førerne en følelse av at de kunne kjøre bilen lenge.» Det var en drøm som ble til virkelighet – i form av Type R. Utformet med høyt komfort, rikelig innvendig plass og racinginspirert utseende som står i stil med kjøreegenskapene.

Hideki Kakinuma med Honda Civic Type R sett skrått bakfra.

Hideki Kakinuma, assisterende storprosjektleder for Civic Type R. 

Total sport

Pulserende kraft, magekriblende ytelse.

Type R bygger på Hondas tradisjon med å utvikle høytytende biler og deler de samme grunntrekkene som nye 10. generasjons Civic. Den er nyutviklet fra bunnen av for å skape forfriskende og engasjerende kjøreglede i hot hatch-segmentet – både på veien og på racerbanen. Hils på den kraftigste, raskest akselererende bilen med forhjulstrekk vi noen gang har bygd.

Honda Civic Type R sett skrått forfra på en racerbane.
Honda Civic Type R sett skrått forfra på en racerbane.

Banerekord i kategorien forhjulsdrevne kjøretøy, med 7 min 43 sek.

Gå til hovedside
Honda

Laster ... Vær tålmodig.