Close
Nærbilde fra siden av seter i Honda Jazz
Nærbilde fra siden av seter i Honda Jazz

PLASS TIL LIVET

Den romslige kupeen har fått enda mer benplass, og forsetene er designet med antislitasjeegenskaper og korsryggstøtte – Honda Jazz leverer komfort i limousinklassen.

Bla

Den splitter nye Jazz

Den nye Jazz-serien er designet med en ren, sømløs profil som er stilfull på en avslappet måte, og som gir god aerodynamikk. Hver detalj bidrar til å gi Jazz et smart, moderne utseende og en unik personlighet.

Et nytt perspektiv

Helt nye Jazz og Jazz Crosstar gir sjåføren panoramautsikt over veien. Den forbedrede sikten sørger ikke bare for en trygg og god kjørestilling, men gir også en betydelig sikkerhetsfordel.

Living room

Våre populære og unike Magic Seats gir deg allsidighet akkurat når du trenger det, slik at du kan velge en rekke innstillinger avhengig av bagasjemengden. På Jazz Crosstar er setetrekket vannbestandig, noe som betyr at det tåler den aktive livsstilen din.

 

 

Vidåpent

Jazz har ingen problemer med å transportere store gjenstander, siden bagasjerommet blir svært romslig når de bakre Magic Seats felles ned. Denne geniale funksjonen gir bedre plass og allsidighet til å transportere last av ulike former og størrelser.

Vakre detaljer

Nytt medlem er Jazz Crosstar. Den er utviklet med tanke på en aktiv livsstil, har en røff og kraftig stil med en karakteristisk grill, elegante integrerte takskinner og en høyere kjørehøyde for enklere tilgang samt en bred sikt over veien fremover.

Berøringsskjerm-teknologi

Den nye Jazz-serien kobler deg sømløst til verden rundt med den nyeste infotainmentteknologien vår. DAB-radio er selvsagt inkludert for å gi deg det beste utvalget av kanaler, samtidig som den nye 9-tommers berøringsskjermen er brukervennlig med et velkjent smarttelefondisplay med integrering av Android Auto og Apple CarPlay.

Begynn med "OK Honda"

Den taleaktiverte personlige Honda-assistenten kan føre en naturlig samtale med deg ved hjelp av konteksttolkning, slik at den kan lære å tilby deg relevante anbefalinger. Så hvis du trenger å sjekke været, finne favorittmusikken din eller velge restaurant, er den alltid der for å hjelpe deg.

Enkel tilgang

Du kan koble deg til Jazz når og hvor som helst via My Honda+-appen, som blant annet lar deg låse eller låse opp bilen og sende bestemmelsessteder til navigasjonssystemet.

Gå til hovedside
Honda

Laster ... Vær tålmodig.