e:Technology – EN MER BÆREKRAFTIG FREMTID

For oss i Honda er det ingenting som er viktigere enn å skape en mer bærekraftig fremtid. Vi har til og med bestemt oss for å fremskynde planene våre om å elektrifisere alle standardmodellene våre i Europa fra 2025 til 2022.

Beslutningen om å sette denne "elektriske visjonen" tidlig ut i livet handler om troen vår på at vi har banebrytende elektrifiserte produkter, som vi har samlet under merkenavnet e:Technology. 

Honda e sett forfra

Honda e

Det finnes ikke noe bedre sted å starte enn med vår helelektriske, prisbelønte halvkombimodell. Honda e er resultatet av flere års forskning, produksjon og innovasjon, og den har blitt det vi tror kommer til å være fremtidsløsningen for urban kjøring. Utvendig er den nye Honda elbilen topp moderne, med glatte linjer, skjulte dørhåndtak og futuristiske kameraer i stedet for sidespeil. Innvendig gir den minimalistiske og ryddige kupeen god plass til sjåfør og passasjerer, slik at de kan nyte de mange moderne funksjonene. Blant disse er infotainmentenheten den mest iøynefallende, med to LCD-berøringsskjermer sentralt i enheten. Honda e drives av en elektrisk motor med 154 hk som akselerer fra 0 til 100 km/t på 8,3 sekunder. Den har blitt en av verdens mest omtalte elbiler og har allerede vunnet flere priser.

e:hev-emblem

e:HEV

Hybridserien vår – e:HEV – utgjør en milepæl i vår elektriske visjon. Det avanserte systemet – som allerede har fått mye ros i hele Europa – produserer elektrisitet som hjelper motoren, mens tradisjonelle hybrider bruker en elektrisk motor til å hjelpe motoren. Dette gir rask akselerasjon og myk gange slik vi er vant til på elbiler, i tillegg til den kraftfulle kjøreopplevelsen Honda er kjent for. Du kan oppleve e:HEV i en rekke av våre hybridmodeller, inkludert Honda Jazz, CR-V og – om ikke lenge – den helt nye HR-V.

PCX scooter

PCX e:HEV

e:HEV blir ikke bare brukt i biler, det blir også installert på vårt voksende utvalg av miljøvennlige scootere. PCX er den første scooteren som har fått e:HEV-teknologi. Den har blitt lansert i Thailand og har allerede blitt populær der. Motoren får hjelp av et høyeffektsbatteri, noe som gir en mer kraftfull kjøreopplevelse for brukeren.

Modellen som blir vist, er ikke tilgjengelig i Europa.

BENLY e scooter

BENLY e konseptversjon

Å gjøre hverdagstransporten mer miljøvennlig er et viktig skritt på veien mot bedre liv for oss alle. Vi er derfor svært begeistret for vår nye elektriske scooter: BENLY e. BENLY e drives av to batteripakker og er svært stille, myktgående og fri for CO2-utslipp. Det er fire forskjellige modeller – e:I, e:II, e:I Pro og e:II Pro – som alle har stort, flatt bakbrett. De to Pro-modellene har i tillegg kurv foran, noe som gjør dem til ideelle elektriske kjøretøy for bybud.

Modellen som blir vist, er en konseptversjon.

GYRO e scooter

GYRO e konseptversjon

BENLY E er bare ett av våre spennende nye konsepter innen elektriske scootere. GYRO e er en svært robust elektrisk trehjulsscooter. Den er et flerbrukskjøretøy som passer utmerket til ferdsel i store innendørsområder, både på grunn av den totale mangelen på utslipp, den korte svingradiusen og kjørestabiliteten. Den deler mange likheter med BENLY e, fra de moderne og rene linjene til kraften fra to batteripakker.

Modellen som blir vist, er en konseptversjon.

Kvinne som lader bilen

e:PROGRESS

Vår etterlengtede energistyringstjeneste e:PROGRESS lanseres dette året og tilbyr brukerne en smart lader, smarte priser og et smart ladestyringssystem. Elbileiere vil kunne lade bilen sin med den rimeligste og mest rene energien som er tilgjengelig – det være seg solenergi, vind eller vannkraft – på det gunstigste tidspunktet. I tillegg til fordelene for kunden hjelper e:PROGRESS dessuten strømnettet gjennom aktiv nettstyring for å stabilisere etterspørselen og optimalisere bruken av fornybare energikilder. Sammen med denne nye tjenesten lanseres Honda strømlader, en huslader som lader Honda e-biler betydelig raskere enn en standard stikkontakt.