Close
Nærbilde av Honda E sett forfra
Nærbilde av Honda E sett forfra

SØMLØS, ELEGANT OG MODERNE

Vi har tatt med oss fortiden i designet av fremtidens bil. Honda e har fått en retro-look med enkle, rene flater og med trekk fra den aller første Honda Civic.

Bla

Den perfekte formen

Ideer i skjønn forening.

Vi vurderte absolutt alt på nytt da vi utviklet Honda e: Kan vi ha andre frontlykter og baklykter? Hvor plasserer vi blinklysene? Hvordan kan vi forbedre aerodynamikken? Denne unike bilen er produktet av svarene vi kom fram til – den perfekte formen. Moro å kjøre, trygg og med et attraktivt utseende. Honda e er essensen av moderne verdier og hvordan vi kjører i dag ... og inn i fremtiden.

Nærbilde av Honda e.
Nærbilde av Honda e.
Utvendig bilde av Honda E sett forfra.
Nærbilde av hjul på Honda e.

Alt i ett

Integrasjon er nøkkelen til et helhetlig design.

Frontlykter, radar, kamera med mange visninger, alt montert i et enkelt panel. Disse elementene har vi kombinert tilsvarende bak – alt fremstår i ett. 17" aluminiumsfelger med spesialdesignede kapsler som beskytter mot bremsestøv. Slik holder Honda e seg renere over lengre tid.

En reise i rommet

Bytrafikken er tett og stressende – da er heldigvis Honda e det motsatte.

Interiøret i Honda e.

Honda e tilbyr komfort for alle og har seter i melert stoff.

Sett deg inn i den romslige kupeen i Honda e, og du er umiddelbart isolert mot stress og mas. Det er et rolig og fredelig miljø, som i en salong, med et lyst og luftig design.

Bevegelsesfrihet

Kupeen har heller ingen midtkonsoll og føles dermed enda romligere. Når du setter deg til rette i de behagelige setene og får informasjon fra det brede instrumentpanelet, er det som å reise vektløst gjennom verdensrommet.

Passasjerkomfort

Honda e har en utrolig romslig kupé som passer alle. Baksetene har god benplass for passasjene dine, og bilen er blant de mest romslige i sin klasse.

Nærbilde av rattet til Honda e.
Interiøret i Honda e.

Kledningen i kupeen er prikken over i-en og skaper en salongstemning.

En hverdag i farger

Rolig og avslappet, mørk og mystisk eller lys og sporty? Velg en farge for din Honda e som passer deg og din livsstil.

Crystal Black Pearl

Crystal Black Pearl
Gå til hovedside
Honda

Laster ... Vær tålmodig.