Hondas vei mot karbonnøytralitet

8. juni 2022

Hondas vei mot karbonnøytralitet

Honda streber etter å eliminere karbondioksidutslipp fra alle produkter, fra gressklippere til fly. Honda mener at en flerdimensjonal tilnærming er nødvendig for dette, ikke bare for å erstatte motorer med batterier.

Som du sikkert vet, er Honda verdens største produsent av motorer. Honda produserer rundt 30 millioner produkter i året og dekker alt fra motorsykler, biler, gressklippere, snøfresere, påhengsmotorer til fly.

Honda streber etter å oppnå karbonnøytralitet for alle produkter og bedriftsaktiviteter som Honda er involvert i innen år 2050. For å eliminere karbondioksidutslipp fra en rekke produkter er det nødvendig med en mangefasettert og flerdimensjonal tilnærming. Honda vil tilby en rekke løsninger for alle sine mobilitetsprodukter avhengig av hvordan kundene bruker produktene i ulike land og regioner. Dette inkluderer bruk av utskiftbare batterier og hydrogen samt elektrifisering av biler.

Honda streber også etter å tilby større verdi, ikke bare med hvert av produktene, men også når forskjellige Honda-produkter er koblet sammen. Hondas elektrifiserte produkter er posisjonert som "terminaler" og koblet til en ny plattform for dette. Her skal energi og informasjon som er lagret i hvert produkt henge sammen med brukerne og samfunnet. Den tilkoblede plattformen som kobler sammen alle disse enhetene vil forbedre brukervennligheten og effektiviteten til fellesskapet som helhet.

Hondas elektriske visjon