Her er den helt nye Honda HR-V

Honda HR-V blir den neste Honda-modellen etter CR-V og Jazz/Jazz Crosstar som er utstyrt med hybrid drivlinje som standard.

16. mars 2021

Honda HR-V er den seneste modellen med Hondas to-motors hybridsystem, med en bensin- og en elektrisk motor som arbeider sammen i det nye drivverket e:HEV (Hybrid Electric Vehicle). I tillegg til effektiv kjøring, kommer den også med avanserte sikkerhets- og teknologifunksjoner. Honda HR-V er neste skritt i Hondas elektrifiseringsstrategi, hvor alle standardmodeller i Europa skal være elektrifisert innen slutten av 2022.

Bilens eksteriør har blitt vesentlig oppgradert med et nytt og friskt uttrykk som gir deg en «coupè-følelse». Den nye fronten med med en markant grill og stort Honda-emblem, samt de stilfulle linjene over panseret gir bilen et flott design.
De rene linjene fortsetter langs sidene og bilens design utstråler stabilitet og sikkerhet.  Det skarpe designet og de vertikale linjene langs siden sikrer at det romslige interiøret bevares og at kabinen lett har plass til fire voksne. Den populære og kompakte SUV’en beholder sin klasseledende romslighet og smarte innredning med Hondas «Magic Seats», som gjør den fleksibel for sitteplasser i kabinen. Dette skyldes plasseringen av bensintanken i midten og plasseringen av hybridsystemet.

Interiøret er trukket med moderne tekstiler, myke materialer og har en minimalistisk estetikk som gir et rent og romslig utseende.

Bilen vil være tilgjengelig i Norge ved slutten av 2021. Hvis du er nysgjerrig og vil vite mer, kan du registrere deg for nyhetsbrev her.