5 grunner til å velge Honda e

6. februar 2023

1. Det kule designet
Den kombinerer ultramoderne linjer med hip retrodesign. De runde lampene og det kompakte formatet minner om første generasjon Honda Civic fra 1972. Interiøret er også en fin blanding som gir en avslappet følelse, mens alle skjermene gir et teknologisk avansert og nærmest futuristisk inntrykk.

2. Den hyggelige kjøreopplevelsen
Honda har lagt ned mye arbeid i å gjøre bilen så lettmanøvrert og morsom å kjøre som mulig. Kjøreopplevelsen er engasjerende og sporty med kvikk styrerespons, og ikke så tungt styrt som enkelte elbiler pleier å være på grunn av høy vekt. Servoen er presis og fjæringen behagelig.

3. Den avanserte AI-hjelpen og tilkoblingen
Honda drar nytte av mange teknologiske fremskritt som sjelden sees i kompaktbilsegmentet som Honda e tilhører, men som er noe du kan støte på i luksusbiler. Du kan bruke stemmen din til å gi instruksjoner for å finne ut hvor langt det er til neste hotell eller hvordan du skal kjøre for å komme til nærmeste restaurant som tilbyr italiensk mat. Dette takket være den innebygde kunstige intelligensen i Honda Personlig Assistent. Bilen har selvfølgelig Wi-Fi, og via My Honda+-appen får du tilgang til en rekke smarte funksjoner, som å sjekke ladestatus eller skru på kupévarmen en stund før du kjører hjem fra kontoret.

3. Den praktiske parkeringen
Ikke nok med det, Honda e har en fenomenal svingradius på kun ca 4,3 meter, noe som gjør bilen ekstremt lett å håndtere i trange bygater eller i trange parkeringshus. Parkeringspiloten hjelper sjåføren med å finne en passende parkeringsplass og manøvrerer bilen inn i den på egen hånd. Dette er mulig takket være fire kameraer og tolv ekkoloddsensorer. Et multi-view-kamera oppdager den hvite linjen på parkeringsplassen mens sensorene oppdager det faktiske parkeringsområdet. Parkeringspiloten er i stand til lukeparkering, skråparkering og parkering med eller uten linjer.

4. Den gunstige prisen
Honda e Advance, som er den mest avanserte modellen og hvor alle de kule egenskapene og funksjonene er inkludert, kan du kjøpe på kampanjepris nå fra kun kr 301 800*. Med Honda e er en helelektrisk bil plutselig blitt et fullt tenkelig alternativ for oss vanlige forbrukere som ønsker å ta det riktige miljøvalget, men som ikke kan bruke i overkant av en halv million kroner på en ny bil. En god pris for de som ønsker å kjøre en supermoderne og spektakulær bil – og som heller ikke slipper ut eksos i det hele tatt!

*Kampanjeprisen gjelder til og med 31. mars 2023.