Close
Honda Jazz sett skrått forfra, mens den kjører i byen nattestid
Honda Jazz sett skrått forfra, mens den kjører i byen nattestid

ENERGISK OG RESPONSIV

Jazz skifter sømløst mellom de tre kjøremodusene: El-motor, hybridkjøring og motordrift alt etter forholdene, og sørger dermed for høy ytelse på mest effektive vis. Hopp inn, trykk på start og kjør!

  • DRIVSTOFFORBRUK

    3,5–6,3 (l/100 km)

  • CO2-UTSLIPP

    79–143 (g/km)

Bla

e:HEV-teknologi

Vår neste generasjons e:HEV-hybridteknologi sørger for en dynamisk, elektrifisert kjøreopplevelse og gir den nye Jazz-serien høy ytelse og økonomisk kjøring med lave utslipp.  Med denne avanserte teknologien blir nye Jazz mer relevant enn noensinne i dagens kjøremiljø.

El-motor

I denne modusen kjører du 100 % på jevn, støysvak strøm – den reagerer for eksempel umiddelbart når du starter å kjøre etter å ha stått stille.

Hybrid Drive

Hybridkjøring er når bensinmotoren og den elektriske motoren kombineres for optimal effekt og økonomi, for eksempel når du akselererer under kjøring eller skal foreta en forbikjøring.

Motordrift

Motordrift aktiveres under vedvarende kjøring ved høy hastighet når bensinmotoren er mest effektiv som bilens fremdriftskilde.

TO SIDER AV SAMME BIL

Samme hybride drivverk – ulike personligheter.

Alltid moro uansett hvor du skal med en direktedrift som fungerer jevnt og sømløst – smart nok gir den fra seg en lyd som minner om et girskift, slik at du også kan oppleve følelsen av girskiftene.

AVANSERT SIKKERHET

Den splitter nye Jazz-serien: der sikkerhet er standard.

nærbilde av mann som kjører Honda Jazz

Nye Jazz har den siste Honda SENSING-pakken med avanserte førerassistanseteknologier, som holder deg og passasjerene dine trygge.

Kollisjonsbegrensende bremsesystem

Dersom det er risiko for kollisjon med et kjøretøy eller en fotgjenger, varsler system deg samtidig som farten reduseres, slik at alvorlighetsgraden av eventuelt sammenstøt reduseres. Vi har nå forbedret systemet med en nattfunksjon for å oppdage fotgjengere eller syklister der det ikke finnes gatebelysning. Systemet aktiverer til og med bremsene hvis møtende kjøretøy havner eller svinger over i ditt kjørefelt.

Kjørefeltvarsling (LDW)

Hvis bilen beveger seg ut av filen sin uten at du blinker, vil du bli varslet med blinking og lys, slik at du blir oppmerksom og kan få bilen inn i riktig fil igjen.

Trafikkskiltgjenkjenning

Gjenkjenning av trafikkskilt identifiserer trafikkskilt og overfører informasjonen til deg via et visuelt display.

Kjørefeltassistent

Sørger for en mindre stressende kjøreopplevelse, spesielt på motorveier, ved å holde bilen midt i feltet. Funksjonen overstyres når blinklyset brukes.

Intelligent fartsbegrenser

Holder automatisk kjørehastigheten ved en forhåndsinnstilt hastighet eller ved fartsgrensen som angitt på trafikkskilt.

Adaptiv cruisekontroll med Low Speed Follow

Adaptiv cruisekontroll sørger for å holde trygg avstand til kjøretøyet foran. Hvis et kjøretøy som kjører i en tilstøtende fil har til hensikt å skjære inn foran deg, forutser Honda dette og justerer hastigheten automatisk. Den innstilte hastigheten gjenopptas først når faren er over. Low Speed Follow-teknologien oppdager hvis et kjøretøy foran stopper og senker da automatisk farten og stopper hvis du ikke selv har brukt bremsene.

Automatiske fjernlys

Registrerer et kjøretøy foran, også møtende kjøretøy, og veksler automatisk mellom fjernlys og nærlys.

 

 

Gå til hovedside
Honda

Laster ... Vær tålmodig.