Tre-fjerdedels front mot Honda CR-V sett forfra i bylandskap.

TA FARVEL MED BYGRENSER

En drivstoffeffektiv 1,5 liters VTEC TURBO-motor som fås både med 2- og 4-hjulstrekk – avhengig av hvor langt du har tenkt deg med CR-V – sørger for responsiv ytelse. Det er bare for deg å sette kurs og kjøre i vei.

  • TURBOKRAFT

    193 HK

  • SMIDIG CVT-AUTOMATGIRKASSE ELLER

    6-trinns manuell girkasse

Bla

Smidig og mottakelig

Det mest sofistikerte karosseriet noensinne laget til CR-V.

Den er designet for å levere kjørekomfort på høyeste nivå, med betydelig redusert støy- og vibrasjonsnivå. Nye CR-V-en leverer en sporty og engasjerende kjøreopplevelse hver gang. 

Trekk-kraft og feste

Et lettere og mer rigid karosseri, sammen med det helt nye hjulopphengsystemet og Hondas siste helhjuls kjøreteknologi – 'Direkte firehjulstrekk med intelligent kontrollsystem™ – betyr at CR-V-en har økt ytelse i alle terreng. 

Skjelett av Honda CR-Vs karosseri.
Tre-fjerdedels front mot Honda CR-V sett forfra i bylandskap.

Direkte firehjulstrekk overvåker konstant kjøring og justeres etter lav trekk-kraft, og mer mottakelig ytelse, som å kjøre opp en bratt bakke.

Turbokraft

Sporty ytelse, klasse-ledende strøm og fremragende økonomi.

Vår mottakelige, drivstoffeffektive VTEC TURBO-motor O – med 173PS- eller 193PS-versjon – er bygget med mange lettvektskomponenter. Kombinert med innovative lavfriksjonsteknologier bidrar den til å forbedre drivstofforbruk.

Håndtering av strøm

Hondas smidige Handling assist er spesielt tilpasset veioverflater og kjørestiler på europeiske veier.

Nærbilde av Honda CR-V-fører som bruker Honda CONNECT.

Gir deg subtil og stabil styringsassistanse ved svingning i lav og høy fart ved å overvåke kjøring i hjulene. 

Jevn respons

Nye CVT automatiske girkasse produserer en direkte og tilknyttet følelse når du akselererer. Den leveres med funksjonen Early Downshift During Braking, hvilket gjenkjenner synkende fart og gir deg motorbremsing når du kjører nedover. På den andre siden, vil denne unike Honda-funksjonen holde motorens turtall når du må akselerere raskt etter å ha kjørt sakte, for eksempel i en overtakende manøver. 

Tre-fjerdedels mot Honda CR-V på fjellvei sett bakfra.

Ne CR-V er bygget på et karosseri som perfekt balanserer en engasjerende kjøreopplevelse med overlegne nivåer av kjørekomfort.

Trygghet først

«Sikkerhet for alle» er filosofien vår.

Det nye karosseriet gir ikke bare eksepsjonell ytelse, det tar også med seg konseptet om "Trygghet mot kollisjon i alle retninger". Det er et unikt karosseridesign, skapt ved å koble strukturelle elementer for å distribuere krasjenergi jevnere. 

Fordele energi

Ved tilfelle frontalkollisjon blir motoren omdirigert bak og nedover for å minimere inntrenging i kabinen. Vi kaller det 'crash-stroke-teknologi' – det er smarte greier. 

Nærbilde av Honda CR-Vs støtfanger med fører og passasjer sett forfra.
Tre-fjerdedels front mot Honda CR-V.

Sikkerhetsstandard

Honda SENSING er en serie av avanserte funksjoner designet for å holde deg og passasjerene dine trygge.

Tre-fjerdedels front mot Honda CR-V sett forfra med bylandskap.

Kollisjonsbegrensende bremsesystem

Dersom det er mulighet for kollisjon med et kjøretøy eller en fotgjenger, varsler denne funksjonen deg om faren, og reduserer hastigheten din for å minimere alvorlighetsgraden av eventuelt sammenstøt. 

Advarsel om filskifte

Dersom bilen beveger seg ut av banen, uten å blinke, blinker og lyder advarsler for å gjøre deg oppmerksom på driften. 

Begrensing av filskifte

Kameraet på frontruten oppdager om bilen kjører ut av veien og bruker elektrisk servostyring til å påføre subtile korreksjoner og holde kjøretøyet i filen sin. Under visse forhold kan den også ta i bruk bremsene. 

Kjørefeltholder

Dette bidrar til å holde deg midt i filen, hvilket gir en mindre stressende kjøreopplevelse ved å redusere behovet for styringskorrigeringer og kjøreinnsats på motorveien. 

Trafikkskiltgjenkjenning

Systemet for gjenkjenning av trafikkskilt identifiserer trafikkskilt og overfører informasjonen til deg via et visuelt display. To skilt kan vises til en hver tid. 

intelligent fartsbegrenser

Kombinerer eksisterende justerbare fartsbegrenser-funksjon med gjenkjenningssystemet for trafikkskilt for å angi fartsgrensen automatisk til det som registreringssystemet for trafikkskilt registrerer. 

Intelligent - Adaptiv cruisekontroll

Denne funksjonen registrerer om et kjøretøy i et kjørefelt ved siden av har til hensikt å kutte inn foran deg og justerer hastigheten din på forhånd. Det hjelper deg også med å opprettholde avstanden mellom deg og bilen foran, slik at du ikke må endre farten manuelt. 

Adaptiv cruisekontroll med lav-hastighetsfølger

Denne funksjonen opprettholder en satt cruisefart og følger avstanden til kjøretøyet foran. Dersom det oppdagede kjøretøyet stopper, senker CR-V farten og stopper uten at du må holde foten på bremsen. Bare trykk på gasspedalen for å gjenoppta kjøringen. (kun for modeller utstyrte med CTV)