DESIGNET FOR Å IMPONERE

Honda CR-V er markant, målrettet og designet med utgangspunkt i et avansert interiør som optimaliserer plassen og gir maksimal fleksibilitet. Den er bygget for luksus og komfort, slik at hver eneste kjøretur – enten den er lang eller kort – blir en sann fornøyelse.

  • SKJERMBILDE

    TFT-display

  • KLASSENS BESTE BAGASJEROMSPLASS

    1756 liter

Bla

Kledd for anledningen

Få CR-V til å skille seg ut - akkurat slik du ønsker det. Lys og dristig eller mørk og sofistikert, solid farge eller metallisk - velg den nyansen som uttrykker noe.

Velg en farge til den nye CR-V-en din

Premium metallisk krystallrød

Side mot Honda CR-V i Premium metallisk krystallrød.

Feel-good-faktoren

En atmosfære du ikke vil gå glipp av.

Prøv enten vårt føyelige lær eller setene i plysj. Da forstår du hva vi mener. Det er en følelse som gir en opplevelse av trygghet og komfort. Deretter, ta en nærmere titt rundt på interiøret og CR-V-en vil åpenbare mange andre avanserte detaljer for deg. 

Stilige høydepunkter

Iøynefallende interiørdetaljer laget av nye, moderne materialer aksentuerer særpreg som luftehull, utsmykninger på rattet, dørhåndtak og klimapanelet. 

Trøst deg selv

En allsidig midtkonsoll har tre modus. Når den er helt åpen sørger den for god plass hvor du kan oppbevare en eller to større gjenstander. 

Nærbilde av Honda CR-Vs soft-touchpanel.

At glasstaket kan åpnes gjør at mer av verden utenfor slipper inn mens du kjører.

Honda CR-Vs bretting og bakre ekstraseter sett fra siden.

Setene på andre rad legges flatt ned i en bevegelse med en 60:40 brett for å øke dine muligheter for å frakte last.

En storslagen syver

Den nye CR-V-en beholder den uanstrengte nedleggingen av baksetet og tilbyr også muligheten for en tredje rad, uten ekstra seter, for utvalgte bensinnivåer. Når de ikke brukes brettes setene kjekt sammen og forsvinner inn i gulvet på bagasjerommet. 

Kvalitetskontroll

Alt du behøver er rett i nærheten.

Nærbilde av Honda CR-Vs multifunksjonelle ratt.

Bla for å finne informasjonen du trenger uten å ta hendene av det multifunksjonelle rattet for å unngå enhver potensielle distraksjon.

TFT-displayet i komplett farge gir føreren essensiell informasjon, rett foran deg. Vi kaller det grensesnittet for førerinformasjon. Det presenterer data direkte for føreren. 

På skjermen

Du kan bla for å finne førerinformasjonen ved å bruke tommelputen montert på rattet, eller via stemmeaktivering, for å velge mellom en rekke funksjoner, derav: SMS- eller e-postdisplay, lydinformasjon, kontakter, firehjulsstatus og til og med vedlikeholdsinformasjon for smartkjøretøy. 

Multifunksjonelt ratt

I tillegg til grensesnittet for førerinformasjon lar kontrollene på rattet deg aktivere ytterligere funksjoner, som lydstyrke, tilpasset cruise-kontroll og system for å holde seg i filen. Rattet er varmet opp på toppnivået - for å forvise kjørebluesen om vinteren. 

Nærbilde av Honda CR-Vs funksjonsdisplay i hodehøyde.

Displayet med utvidet virkelighet (AR) i hodehøyde viser nøkkelinformasjon, sånn at føreren kan se dataene uten å se vekk fra veien.

Hold kontakten med Honda CONNECT

«Infotainmentsystemet» sørger for at du har tingene du elsker, som musikken din og vennene dine, like i nærheten.

Honda CR-Vs 7" touchsskjerm sett fra siden.

Dersom du bruker 7s touchsskjerm har du alt du trenger for å forbli påkoblet innen rekkevidde.

Med bluetooth® eller USB får du tilgang til informasjon og spillelister på smarttelefonen din. Du kan også overføre telefonens grensesnitt – via Apple CarPlay® eller Android Auto™ – til 7s touchsskjermen for å få tilgang på apper som du kan ringe og sende til og motta meldinger fra. 

Flere tilkoblinger

Den forhåndsinstallerte internettbaserte spilleren Aha™ lar deg koble deg på dine favorittmusikkstasjoner, podcaster og nyhetstjenester. 

Nærbilde av Honda CR-Vs 7"s navigasjonssystem.

Med Garmin navigasjon vet du alltid hvor du er og hvor du skal.

Honda CR-Vs 7" "infotainment" sett fra siden.

Et raskt blikk er alt du trenger for å velge et av de tydelige ikonene.