Inspirasjonssteder: Hvor finner du dine?

Ta en inspirerende bytur gjennom Europa i Honda e

Vi søker inspirasjon i mange forskjellige former. Men de siste månedene har vår frihet til å finne de drømmestedene som inspirerer oss vært begrenset.


Den futuristiske helelektriske Honda e er virkelig en drøm. I seg selv et inspirasjonsrom med komfort, ytelse og futuristisk teknologi for bymiljøet.

Mer enn et kjøretøy, det er en utvidelse av boarealet vårt, stedet å la fantasien løpe fritt.

Vi ga Honda e til syv lokalkjente over hele Europa og ba dem om å ta Honda e til stedet i byen deres der de finner sin inspirasjon. Fra de mest storslagne utsikter til de skjulte hjørnene i byene våre, oppdager vi at inspirasjon kan komme fra hvor som helst.

AVTAL PRØVEKJØRING >

Velkommen til de inspirerende stedene til Honda e

Ta en virtuell tur rundt i Europa hvor våre lokale kjører deg til utvalgte inspirerende steder med Honda e. Hvor finner du dine steder? Bla på tvers for å kjøre gjennom syv inspirerende steder i Europa.

Teknologi inspirert av fremtiden

Honda e er utstyrt med toppmoderne teknologi i et romslig og futuristisk interiør og er den perfekte følgesvennen for å være tilkoblet, trygg og inspirert. Den 12,3 tommers skjermen med dobbel skjermvisning er den perfekte assistenten for å hjelpe førerne i de travle bygatene. Dashbordet har et infotainmentsystem som gjør det mulig for passasjer og fører å velge favorittmusikk, hente frem adresseboken eller sjekke veibeskrivelsen til det endelige bestemmelsesstedet.

Designet med et minimalistisk tankesett

Med de minimalistiske designfunksjonene til Honda e er det ikke vanskelig å finne inspirasjon. Det elegante og moderne utseendet til Honda e var den perfekte følgesvennen for å veilede teamet vårt med lokalkjente rundt om i byene sine med stil.

Honda e i gaten, sett skrått forfra

Hvor finner du ditt inspirasjonssted?

Hent inspirasjon bortenfor det hverdagslige i den helelektriske og futuristiske Honda e. 0–60 på 8,3 sekunder, total rekkevidde på opptil 222 kilometer og hurtiglading på bare 31 minutter. Hva venter du på?