Honda E som lader i en garasje, sett fra siden.

TILGANG TIL KRAFT

Hondas strømlader og ladetilbehør gir deg ro i sjelen når du skal fylle kjøretøyet ditt med kraft.

Bla

Koble deg på med Honda

Hvorfor du bør bruke Honda strømlader.

Rask og pålitelig

Opptil 22 kW trefase og 7,4 kW enfase med integrert strømovervåkning som vet når du har nådd maksimum tillatt strøm. Med Honda strømlader kan du med en 32 A strømkilde lade din Honda e til 100 % kapasitet på 4,1 timer*, betydelig raskere enn med en standard veggkontakt. Honda e får optimal lading via en vekselstrømskontakt hjemme. Dersom det oppstår en feil, forsøker den automatiske gjenopprettingsfunksjonen å gjenoppta ladingen etter en rask sjekk av at alle sikkerhetsbetingelser er oppfylt.

* Varighet beregnet fra tidspunktet da ladebehovslampen begynner å lyse på dashbordet.

Enkel og praktisk

Honda strømlader sitter i et delvis gjennomsiktig rom, hvor en LED-indikator viser gjeldende lademodus og et digitalt display viser hvor mye strøm som har blitt brukt. Når kabelen kobles til på riktig måte, låses den på begge sider for maksimal sikkerhet.

Ekstra sikkerhet

Honda strømlader har en innebygd detektor for likestrømslekkasje som fungerer med den rimeligere elektriske kontakten med jordfeilbryter type A for husholdninger. Den egner seg for så vel innendørs som utendørs bruk.

Trygg hjemme

I tillegg til brukervennligheten er Honda strømlader laget slik at den enkelt skal kunne integreres med dagens mest populære smartteknologier for hjem. Takket være UDP, Modbus TCP og en inngangsbryter kan den enkelt kobles til smart hjemmeteknologi.

ER DU GODKJENT?

HVIS DU BOR I ET LEILIGHETSBYGG, ER DET FORNUFTIG Å BRUKE DET BERØRINGSFRIE KORTET, SLIK AT BARE DU OG GODKJENTE PERSONER KAN BRUKE LADEREN.

Modell som demonstrerer berøringsfrie kort for lading.
Modell som demonstrerer berøringsfrie kort for lading.

Med Honda strømlader kan du – dersom du bruker firmabil – fakturere arbeidsgiveren din eller leasingselskapet for lading hjemme. Dette takket være det valgfrie og godkjente MID- eller M&E-sertifiserte målesystemet.

Bedre beskyttelse

Med Honda strømlader koblet til gjennom et pålitelig Modbus-system kan laderen sjekke det totale strømforbruket i husholdningen.
Enkelt sagt justerer laderen ladingen av Honda e på grunnlag av det samtidige strømforbruket i hjemmet, slik at risikoen for å overbelaste strømnettet hjemme reduseres.

Nærbilde av Honda strømlader på ladestasjon.

FYLL OPP MED HONDA STRØMLADER

Du kan velge mellom tre.

Honda strømlader

Dette gir en ladekapasitet på opptil 22 kW for rask hjemmelading. Opptil 22 kW trefase / 7,4 kW enfase.

Honda strømlader S

I tillegg til funksjonene i Honda strømlader har denne laderen intelligent lading, mulighet til å angi brukertillatelser og integrering med smart hjemmeteknologi via UDP.

Honda strømlader S+

Denne godt utstyrte laderen har alle funksjonene til de to andre, men tilbyr i tillegg e-mobilitetsløsninger som lokal ladestyring med strømlader S+ som kommunikasjonsknutepunkt eller med en ekstern energimåler via Modbus TCP.

*Funksjonene som er beskrevet, avhenger av hvilken versjon som velges.

 

Nærbilde av Honda strømlader S+.

Laderen som vises, er Honda strømlader S+. Alle tre ladere leveres med eller uten deksler avhengig av lovene og reglene i de ulike landene.

Modell som demonstrerer sending av oppdateringer om ladestatus på Min Honda+-appen.

Ved hjelp av Min Honda+ sender Honda e deg oppdateringer om ladestatusen.