BLI EN DEL AV DEN

Modellens fås med 1,5 VTEC TURBO-bensinmotor eller en responsiv 1,6 i-DTEC-dieselmotor – begge med et unikt fjæringssystem. Du er dermed sikret en førsteklasses kjøreopplevelse enten du velger 6-trinns manuell girkasse eller automatisk girkasse.

Evnen til å yte

Firedørs Honda Civic sett på skrå bakfra i bymiljø.
Firedørs Honda Civic sett på skrå bakfra i bymiljø.

VTEC TURBO

182 hk 1,5-liters

bensinmotor

Hurtiggir

6-trinns manuell

eller 7-trinns automatisk kontinuerlig variabel girkasse (CVT)

Scroll

Ren energi

Civic er drevet av en neste generasjons motor, noe som gjør den lettere og mer effektiv.

Vi har laget et nytt drivverk med turbolader for firedørs Civic, som gir en oppfriskende og tilfredsstillende kjøreopplevelse. Den kraftfulle og raffinerte 1.5 VTEC TURBO-motoren på 182 hk gir en imponerende og trygg kjøretur.

En drivstoffsparer

Earth Dreams Technology har den perfekte kombinasjonen av ytelse og sparing med en valgfri ECON-modus, som gir deg fremtidens motor i dag.

Firedørs Honda Civic sett på skrå forfra på landevei.

Et ønske om å kjøre

Firedørs Civic beveger deg på flere måter.

Dersom du ønsker å være mer engasjert i kjøringen, har firedørs Civic en 6-trinns manuell girkasse. Det sporty og lette giret tar deg gjennom hele turtallsområdet.

Superjevn

I tillegg har vi en ny 7-trinns automatisk kontinuerlig variabel girkasse (CVT) som gir en mer avslappende kjøretur. Den gir en jevn, uanstrengt kjøring, men hvis du ønsker en forandring, kan du også skifte gir manuelt med de rattmonterte girskifthendlene.

Nærbilde av automatgiret i firedørs Honda Civic.

Firedørs Civic med kontinuerlig variabel girkasse gir deg en helautomatisk girkasse med valgfri girhendel.

Innvendig bilde av firedørs Honda Civic med manuell girkasse.

Den presise 6-trinns manuelle girkassen gir deg umiddelbar respons.

En opphøyd trygghetsfølelse

Honda SENSING er en samling av avanserte funksjoner som er laget for å holde deg og passasjerene trygge.

Firedørs Honda Civic sett på skrå forfra.

Kollisjonsminimerende bremsesystem

Hvis det er fare for kollisjon med et kjøretøy eller en fotgjenger, varsler denne funksjonen deg om faren og reduserer hastigheten, slik at du får hjelp til å redusere alvorsgraden av et eventuelt sammenstøt.

Kjørefeltvarsling

Hvis bilen beveger seg ut av kjørefeltet uten at du blinker, aktiveres lys- og lydvarsler for å varsle deg om å rette opp kursen.

Road Departure Mitigation

Et kamera som er montert på frontruten, oppdager om bilen er på vei ut av veien og bruker den elektriske servostyringen til å foreta små korrigeringer som holder kjøretøyet i kjørefeltet. I noen tilfeller kan det også aktivere bremsene.

Kjørefeltkontrollsystem

Kjørefeltkontrollsystemet hjelper deg med å holde deg i midten av kjørefeltet og gir deg en mindre stressende kjøreopplevelse ved å redusere behovet for å korrigere styringen og kjøreinnsatsen.

Trafikkskiltgjenkjenning

Systemet for trafikkskiltgjenkjenning identifiserer trafikkskilt og formidler denne informasjonen til deg på en skjerm. To skilt kan vises samtidig.

Intelligent fartsbegrenser

Kombinerer på en smart måte den eksisterende funksjonen for justerbar fartsbegrenser med systemet for trafikkskiltgjenkjenning, for automatisk å angi fartsgrensen til det som trafikkskiltgjenkjenningen registrerer.

Intelligent adaptiv cruisekontroll

Denne funksjonen oppdager det hvis et kjøretøy som kjører i et tilstøtende kjørefelt, har tenkt å legge seg inn foran deg og justerer hastigheten til Civic din på forhånd. Den hjelper deg også med å opprettholde avstanden til bilen foran, slik at du ikke trenger å endre farten manuelt.

Adaptiv cruisekontroll med Low Speed Follow

Denne funksjonen opprettholder en innstilt kjørehastighet og følgeavstand i forhold til kjøretøyet foran. Hvis det registrerte kjøretøyet stopper, vil Civic senke hastigheten og stoppe uten at du trenger å holde foten på bremsen. Trykk på gasspedalen for å gjenoppta driften.

Tilstrekkelig tilkoblet

Sett deg inn i firedørs Civic, og bli en del av den.

Firedørs Honda Civic sett ovenfra på skrå bakfra.

Vi har revurdert alle aspekter av bilen for en total forbedring. Vi har tatt i bruk den nyeste teknologien for å lage det vi mener er vår mest avanserte og sporty Civic noensinne.

Tilpass stilen din

Civics ergonomiske kjørestilling, med det nye styresystemet med dobbel pinjong, gir utmerket tilbakemelding og kontroll. Denne bilen er alltid klar for å vise sin sporty side når du lar den slippe fri.

Godt veigrep

Fjæringen er konfigurert for hensiktsmessig og dynamisk håndtering og har et uavhengig Multi-Link-system bak og et MacPherson-stagoppsett foran, som tilfører komfort og smidighet.

Nærbilde av førersete i firedørs Honda Civic.
Nærbilde av styresystem med dobbel pinjong i firedørs Honda Civic.