Ti smarte detaljer om den nye elbilen Honda e:Ny1

20. september 2023

Ti smarte detaljer om den nye elbilen Honda e:Ny1

Den er smart, stilig og helelektrisk. Hondas nye SUV e:Ny1 har mange fordeler. Her er ti smarte detaljer som kjennetegner denne dynamiske modellen som ikke har gått på akkord med hverken stil eller ytelse.

1. Stilig design. Hondas nyeste helelektriske kjøretøy, e:Ny1, blander frisk estetikk med moderne funksjonalitet. Designet er elegant og sofistikert, krydret med den nyeste avanserte teknologien.

2. Null utslipp ved kjøring. Som et helelektrisk kjøretøy har e:Ny1 null eksosutslipp under kjøring, noe som er et skritt mot lavere karbondioksidutslipp i verden og en renere fremtid.

3. Stille kjøring. Elmotoren gir stillegående og samtidig kraftig drift. Komforten for passasjerene er forbedret og støyen reduseres både i kupeen og for omgivelsene.

4. Hurtiglading. Ladefunksjonen gjør at bilen kan lades opp til 80 prosent på 45 minutter*. Eller fra 0 til 100 km på elleve minutter**. Lading kan enkelt planlegges ved hjelp av Honda-appen My Honda+.

5. Brukervennlig infotainment. Sømløs smarttelefonintegrasjon og en 15,1-tommers skjerm som gir deg tilgang til alt fra navigasjonsassistanse, batteristatus og ryggekamera til lyd og klimakontroll.

6. Sitter trygt. Honda SENSING er inkludert som standard og inkluderer både aktive og passive sikkerhetsfunksjoner, inkludert kollisjonsdempende bremsesystem, adaptiv cruisekontroll og en rekke systemer som hjelper deg med å holde avstand og bilen i riktig fil.

7. Enkel å parkere. Nye e:Ny1 har parkeringssensorer foran og bak, ryggekamera og til og med parkeringsassistanse*** som hjelper deg trygt å få bilen på plass når det er trangt om plassen.

8. Perfekt for bykjøring. Med en rekkevidde på 412 km**** fungerer denne SUV-en utmerket for ærender i byen, daglig pendling eller lengre kjøreturer.

9. Lyst og romslig. Panoramaglasstaket på Advance-modellen gir en herlig luftig følelse i kupeen. Lasterommet i bagasjerommet er på 361 liter og kan utvides opp til 1176 liter med setene nede (VDA-metoden).

10. Enkel å lade mobil og nettbrett. Midtkonsollen har trådløs ladeplate som standard og det er USB-C-porter både foran og bak.

Bestill prøvekjøring av nye e:Ny1 ved å klikke på linken under.

*Ladetiden målt fra 10 % til 80 % med en 100kW-lader. Ladetiden er estimert ladetid under optimale ladeforhold. Ladetid påvirkes av en rekke forhold som blant annet batteritemperatur, omgivelsestemperatur, tilstand på batteriet, valgt lademetode, valg av type lader og begrensninger i ladenettverket.

**Med 100 kW lader.

*** Kun tilgjengelig på Advance-modellen.

****Forbruk og rekkevidde påvirkes bl.a. av kjørestil, veiforhold og valg av utstyr, hvor især høy hastighet og lave temperaturer kan redusere rekkevidden signifikant.

Bestill prøvekjøring