Syv fantastiske steder du kan utforske med e:Ny1

12. april 2024

Staycation er kommet for å bli. Å utforske Norge med en Honda e:Ny1 er ikke bare en klok måte å reise på, det gir også muligheten til å oppleve det vakre landet vårt på en unik måte.

Her er syv fantastiske utflukter rundt om i Norge som du kan utforske i løpet av en helg med Honda-elbilen din!

Geirangerfjorden
Geirangerfjorden er en av Norges mest berømte fjorder, og tilbyr en fantastisk utsikt over bratte fjell, fossefall og krystallklart vann. Du kan kjøre langs svingete veier som Ørnevegen og nyte den dramatiske naturen rundt hver eneste sving.

Ålesund
Ålesund er en sjarmerende kystby som er kjent for sin unike jugendstilarkitektur og fantastiske utsikt over havet og øyene rundt. Byen byr også på muligheter for vandring og utflukter i de spektakulære Sunnmørsalpene.

Lofoten
Lofoten er kjent for sine dramatiske fjelltopper, uberørte strender og sjarmerende fiskevær. Du kan utforske små veier som snor seg gjennom skjærgården og stoppe ved sjarmerende landsbyer som Å og Reine for å nyte den unike atmosfæren og de fantastiske utsiktene.

Trollstigen
Trollstigen er en av Norges mest spektakulære fjellveier og byr på en fantastisk kjøreopplevelse med sikksakk-veier, bratte klipper og dramatiske fossefall. Du kan stoppe ved utsiktspunkter langs veien for å beundre den fantastiske utsikten over det omkringliggende landskapet.

Røros
Røros er en historisk gruveby som er kjent for sin bevarte trehusbebyggelse og sjarmerende atmosfære. Byen står også på UNESCOs verdensarvliste og byr på muligheter for kulturopplevelser, samt utflukter til nærliggende naturreservater og fjell.

Prekestolen
Prekestolen er en av Norges mest ikoniske naturattraksjoner, og tilbyr spektakulær utsikt over Lysefjorden fra en 604 meter høy klippe. Du kan gå opp til klippen fra basen og vil bli belønnet med en uforglemmelig panoramautsikt når du når toppen.

Flåm
Flåm er en pittoresk bygd som ligger ved Aurlandsfjorden og er omgitt av bratte fjell og fossefall. Herfra kan du ta en spektakulær togtur med Flåmsbana gjennom dramatisk landskap til Myrdal, eller utforske området med fotturer eller båtturer på fjorden.

Mer om e:Ny1