Stiligere og mer komfortabel HR-V

3. mars 2022

Stiligere og mer komfortabel HR-V

Fem nye tilbehørspakker for den helt nye HR-V Hybrid gjør det enkelt å tilpasse Hondas kompakte SUV til din spesifikke stil.

Den nye HR-V Hybrid lanseres i begynnelsen av mars 2022 og allerede fra starten er det mulig å velge styling takket være Hondas fem nye tilbehørspakker. Dette betyr mange interiør- og eksteriørdesignforbedringer å ta for å lage din perfekte HR-V.

Sport-pakken
Bilen din blir skikkelig sporty hvis du velger Sport-pakken, som skaper et karakteristisk utseende med frontgrill og forlenget hekkspoiler lakkert i Berlina Black. Støtfangere foran, sportsdekor bak og sideskjørt er lakkert i karosserifargen med kromdetaljer. Priser fra kr 25 495,- inkl. moms og montering (spar fra 21%).

Obscura Black-pakke
En annen sporty pakke er Obscura Black-pakke. Den bruker Berlina Black og karosserifargede detaljer på frontgrillen, tåkelysdekorasjoner, sidespeildeksler og den utvidede hekkspoileren. Priser fra kr 17 995,- inkl. moms og montering (spar fra 17%).

Ilmenite Titanium
Ilmenite Titanium pakken tilbyr elegante titandetaljer for tåkelysdekorasjonene, sidespeildeksler og baklukedekor, overflaten på rattet, girspakens ramme og dørbryterpanelene i titan.  Priser fra
kr 15 900,- inkl. moms og montering (spar fra 18%). Oppgrader med skinntrekk og du får for- og bakseter og midtplasserte armlener i klassisk skinn i enten mørkebrunt eller midnattssvart kombinert med mykt Alston-materiale for en høykvalitets, slitesterk og førsteklasses finish.

Cargo-pakke
For de som ofte har behov for å laste og frakte ting, finnes det en Cargo-pakke. Dette inkluderer en bagasjeromsmatte med skillevegger som gjør det lettere å holde styr på ting, mens leire og annet skitt holdes unna takket være det slitesterke, vanntette materialet. Lastebeskyttelse i slitesterk rustfritt stål for bagasjeromsterskel gir ekstra beskyttelse mot riper. Veldig praktisk. Pakken inkluderer også ekstra belysning for bakluken, som lyser opp bagasjerommet og området bak bilen. Ekstremt nyttig på våre breddegrader. Pris kr. 5 690,- inkl. moms, ekskl. montering.

Active Lifestyle
Til slutt kan vi fortelle at det også finnes en smart allround-pakke. Active Lifestyle-pakken inneholder beskyttende dørterskellister, skvettlapper foran og bak og en sammenleggbar bagasjeromsmatte som beskytter mot riper og skitt. I kupeen kan sjåfør og medpassasjerer benytte seg av de gode koblingsmulighetene takket være en innebygd trådløs lader for mobiltelefoner. Pris og lanseringsdato kommer senere.

For mer informasjon om de ulike tilbehørspakkene, vennligst kontakt din lokale forhandler.

Prisene på Sport-pakke/Obscura Black-pakke og Ilmenite Titanium-pakke gjelder kun ved bestilling av ny bil fra fabrikk. Gjelder ikke lagerbiler.

Tilbudene gjelder til og med 30/6-2022.

Finn en forhandler