Sjette generasjon CR-V er her snart

26. mai 2023

Sjette generasjon CR-V er snart her

Snart kommer nye CR-V som ladbar hybrid. Modellen introduserer dessuten Honda SENSING 360 i Europa, Hondas premium-versjon av førerassistansefunksjoner.

Den velkjente silhuetten består. Samtidig er helt nye Honda CR-V raffinert og inkluderer nye detaljer. Den kombinerer de avanserte og sporty funksjonene som Honda er kjent for med aktive førerhjelpemidler og passive sikkerhetsfunksjoner. Farger, materialer og trekk av høy kvalitet i kupeen bringer CR-V nærmere premium-segmentet på markedet.

Ladbar hybrid
Nye CR-V tilhører sjette generasjon av den populære SUV-en. Den vil være tilgjengelig som ladbar hybrid (e:PHEV), med Hondas e:HEV-drivlinje, det vil si bensinmotor + to elektriske motorer, som er første gang i Europa. Bilen har en 2,0-liters firesylindret bensinmotor med direkte innsprøytning.

Som ladbar hybrid kan CR-V kjøres opptil 82 km i elektrisk modus og kan dermed håndtere mange av hverdagens strekninger med elektrisk drift alene. Bilen lader fra null til 100 prosent på bare 2,5 timer dersom batteritemperaturen ligger på 25 grader.

Den ladbare hybriden har en eksklusiv grill. Smale frontlykter kombineres med nye kjørelys, og bak gjenkjenner vi de vertikale bremselysene.

Sikten er enestående, bilen har store glassflater og de fremre hjørnene er lave, takket være et bredt og stilig panser. Nye CR-V er bredere, lengre og høyere enn den forrige modellen. Dette betyr at en allerede romslig modell har fått enda mer plass. Den gir mer plass til passasjerene, takket være en 40 mm lengre akselavstand, noe som gir 1,6 cm mer benplass bak og 18 prosent større bagasjekapasitet.

Den helt nye CR-V er den første modellen med Honda SENSING 360, Hondas helt nye sikkerhets- og førerassistansesystem, som fjerner blindsoner rundt kjøretøyet og ytterligere bidrar til å unngå kollisjoner ved å redusere kravene til sjåføren.