Nå er den her: Hondas helelektriske bil

Den er helt forskjellig fra de andre elbilene på markedet. Har du lyst til å prøvekjøre helt nye, smarte, morsomme og trygge Honda e?! Det var det vi trodde …

15. juni 2020

I helgen kom den til våre norske forhandlere – men i begrenset antall på grunn av koronapandemien. Honda e er fremtidens bybil som allerede finnes. Bilen, som nylig fikk designprisen Red Dot Award, har mange avanserte og smarte funksjoner og en retro-inspirert design som minner om den aller første generasjonen Honda Civic fra 1972.

Byer et bråkete og trange. I Honda e er det helt motsatt. Du får en romslig og godt isolert kupé med lyst og luftig interiør, komfortable seter og lounge-følelse. Interiøret blir en forlengelse av stua, med deilige stoffkledde seter, panel med trefølelse og store skjermer der passasjerene kan spille spill eller se på film.

Honda e er tilgjengelig i to versjoner – Honda e og Honda e Advance. Pris fra 294 900 kr. I disse koronatider anbefaler vi at du bestiller prøvekjøring på honda.no / vip.honda.no. Da slipper du kø, slik at du trygt kan prøve Honda e hos nærmeste forhandler.