Mange artikler om Honda e i europeisk presse

I slutten av januar og starten av februar fikk europeiske motorjournalister prøvekjøre Honda e i Valencia. Prøvekjøringene har resultert i mange anmeldelser av den nye og helelektriske modellen som gjør inntrykk på de aller fleste.

24. juni 2019

I starten av året fikk motorjournalister fra 14 europeiske land sjansen til å prøvekjøre den nye Honda e i Valencia, Spania. Det har resultert i over hundre artikler og anmeldelser av denne innovative og spennende bilmodellen.

De positive vurderingene dominerer. "Oppsiktsvekkende svingradius, ekstremt lett å like, veldig ryddig design med fem skjermer og teknologi som gir bedre aerodynamikk, lavere energiforbruk og mindre vindstøy", skriver tyske Stern. Britiske City AM beskriver bilen som en elbil i Premium klassen: "Honda har nå verdens beste og mest luksuriøse elektriske bybil".

Italienske Quattroruote mener at "bilen er veldig vakker, vinner på en veldig klar og direkte styring, og har en godt kalibrert fjæring". Østerrikske Kurier beskriver førerplassen som "revolusjonerende", irske Irish Independent er imponert over bilens "eksepsjonelt gode kjøreegenskaper", og greske Gocar mener bilens utseende er "en perfekt kombinasjon av eldre og futuristisk design".

Innvendingene handler som regel om prisen, bagasjerommet og rekkevidden. Vår subjektive mening er at prisen gjenspeiler det førsteklasses produktet som Honda e er, og at bagasjerommet og rekkevidden er tilpasset bilens hovedformål, nemlig å være en smart bybil. Det er ingen tvil om at Honda e virkelig skiller seg ut fra mengden. Det er en modell som går sine egne veier – for deg som ønsker å gjøre det samme!