Kjøregleden lever videre hos Honda

Hondas forskning og utvikling setter søkelys på å utvikle produkter som skaper glede hos så mange mennesker som mulig.

16. mars 2021

Seks nye elektrifiserte kjøretøy er planlagt til å bli utviklet og solgt på det europeiske markedet. Så langt er det Honda e som er 100% elektrisk drevet for effektiv, nullutslipps urban kjøring. Utover det har vi vår hybridserie, som for øyeblikket består av SUV-modellen CR-V Hybrid, den kompakte Jazz-modellen samt Jazz Crosstar. I år lanseres også den nye, mindre SUV: Honda HR-V Hybrid.

Honda har i mange år satt søkelys på å bli et karbonnøytralt selskap. I den forbindelse opprettet Honda et nytt senter kalt Innovative Research Excellence, Power Unit & Energy, i april 2020. Her samler Honda selskapets ressurser når det gjelder energistyring og drivstoffteknologi. Visste du forresten at Honda har mer enn 40 forsknings- og utviklingssentre i verden?

Det er selvfølgelig svært viktig å erstatte drivstoffteknologi og gå over til elektrifiserte kjøretøy for å redusere CO2-utslipp og for å skape en mer bærekraftig måte å forflytte oss på, men det må aldri fjerne kjøregleden. Hos Honda vil vi fortsette å skape innovative biler hvor kjøreopplevelsen er i sentrum – biler du elsker å kjøre. Det vil aldri endre seg.