Kjøp en brukt Honda med garanti

17. juni 2024

Kjøp en brukt Honda med garanti

Med Honda Approved-programmet kan du nå kjøpe en brukt Honda med garanti.

Honda Approved er navnet på Honda-tilbudet for alle som er interessert i å kjøpe en brukt Honda.

Honda er kjent for sin høye kvalitet og havner regelmessig på topp i den årlige AutoIndex-forbrukerundersøkelsen når det gjelder pålitelighet. Honda Approved er perfekt for deg som vil føle deg ekstra trygg når du kjøper en Honda Approved.

125 punkter i sjekklisten
Alle bruktbiler som har blitt godkjent i Honda Approved-programmet har gjennomgått svært grundige tekniske kontroller. Sjekklisten inneholder hele 125 punkter for inspeksjon av Hondas tekniske personell. Eventuelle feil som oppdages, utbedres før kjøretøyet får kvalitetsstempelet Honda Approved.

Tolv måneders garanti
Honda er så sikre på den høye kvaliteten at alle Honda Approved-biler har en 12-måneders garanti med ubegrenset kjørelengde (gjelder ikke yrkeskjøring).

I tillegg er tolv måneder med veihjelp inkludert – hvis noe skulle hende, kan du være trygg på at du får rask og enkel assistanse fra Hondas veihjelpsteam.

Bilene som er godkjent i Honda Approved-programmet, er bruktbiler som kan være opptil åtte år gamle.

På Honda.no finner du Honda Approved under overskriften Brukte biler. Her forklarer Honda hva det innebærer å kjøpe en brukt Honda. Du finner også en digital søkeassistent som enkelt kan hjelpe deg med å finne en bruktbil som passer dine behov.

Jeg vil kjøpe brukt