Honda vinner designpris fire ganger

10. mai 2022

Honda vinner designpris fire ganger

Den prestisjetunge internasjonale designprisen Red Dot Awards har blitt tildelt fire av Hondas nye produkter, inkludert den nye HR-V Hybrid for designkvalitet og innovasjon.

For første gang har Honda mottatt de ettertraktede Red Dot Awards i alle tre produktkategorier: motorsykler, biler og Power Products. Ikke mindre enn fire Honda-produkter vant Red Dot Awards i produktdesignkategorien 2022 – den helt nye, kompakte SUV-en: HR-V Hybrid, NT100 tourer-motorsykkel, ADV350 "eventyrscooter" og EU32i kraftverk.

Passer inn i hverdagen
HR-V’s moderne stil følger designretningen som finnes i andre Honda-modeller som har vakt internasjonal oppmerksomhet, som Jazz Hybrid, Jazz Crosstar og Honda e. Da siste generasjon HR-V ble utviklet, ble den populære SUV-en fullstendig redesignet. Hondas forskning viser at moderne forbrukere ikke bare velger produkter basert på god ytelse eller tiltalende estetikk, men også hvordan de passer inn i hverdagen og oppfyller deres individuelle krav. Den nye HR-V har et moderne coupé-SUV-karosseri, som gir en fin kombinasjon av førsteklasses dynamisk design med utmerkede innvendige rom. Både eksteriør og interiør kjennetegner Hondas nye enkle, stilige og moderne designfilosofi.

Red Dot har etablert seg internasjonalt som et av de mest ettertraktede kvalitetsmerkene for produktdesign. Vinnerne av de årlige prisene kåres av et panel på 50 internasjonale eksperter som tester, vurderer og diskuterer hvert bidrag. Vurderingskriteriene revurderes og justeres hvert år for å reflektere de siste tekniske, sosiale, økonomiske og miljømessige kravene.

Bestill en prøvetur