Honda CR-V - den perfekte vinterbilen

9. desember 2021

Honda CR-V - den perfekte vinterbilen

Gjør deg klar for skisesongen i en ny Honda CR-V. Vi gir tips om hvorfor det er en god bil å kjøre om vinteren og hvilket smart tilbehør som finnes til modellen.

Honda CR-V er en veldig pålitelig modell som har eksistert i over 20 år. Den har blitt utviklet i generasjon etter generasjon. Her kombineres stilig design med kjøreglede og mange praktiske detaljer som gjør livet enklere. Ikke rart den regnes som en av verdens mest solgte SUV!

Vinteren stiller spesielt høye krav til ens kjøretøy, spesielt i vår del av verden. På kalde dager er det ikke gøy å komme seg ut og sitte i en kald bil. CR-V har elektrisk oppvarmede for- og bakseter og rattvarme. I tillegg er det smart tilbehør som vi snart skal fortelle deg mer om.

Firehjulsdrift
Det som virkelig får Honda CR-V til å kvalifisere som den perfekte vinterbilen er firehjulsdriften som kobles inn automatisk når systemet oppdager at bilen mister veigrepet. Når du for eksempel kjører opp en bakke, kan systemet sende mer kraft til bakhjulene.

De som har familie, setter pris på en bil med god plass. Hvor mange ting må du ikke pakke med deg på skiferien for eksempel? Det store bagasjevolumet på opptil 1694 liter med nedfelte bakseter, kommer godt med. Håndfri tilgang til bakluken er en utmerket funksjon når du har hendene fulle. Flytt foten under den bakre støtfangeren og døren åpnes automatisk. Det er smarte oppbevaringsplasser rundt hele bilen for å gi plass til drikke, nettbrett og andre ting som skal være lett tilgjengelig.

Vinterveier krever også god motorkraft. Hondas intelligente hybridteknologi gir jevn og sømløs kraft når det trengs mest. En 2,0-liters i-VTEC bensinmotor er kombinert med høyteknologiske elektriske motorer for å gi kjøreglede og god drivstofføkonomi.

Trygg bil
Honda CR-V er en trygg bil og har fått fem stjerner i EuroNCAP sikkerhetstester. Bilen er utstyrt med et stort antall funksjoner for å holde deg og dine medpassasjerer trygge når du kjører. Et lys tennes i bakspeilet når kjøretøy oppdages ved din blindsone. Ved rygging kan trafikkovervåkingsfunksjonen oppdage og varsle om kjøretøy som nærmer seg fra begge sider. En nødanropsknapp er plassert i nærheten av bakspeilet i nødstilfeller. Autobrems, adaptiv cruisekontroll, kollisjonsminimerende bremsesystem... Listen er lang med sikkerhetsfunksjoner inkludert når du kjøper en CR-V Hybrid.

Honda tilbyr en rekke smarte tilbehør som gjør vinteren enda morsommere i din CR-V.

En drivstoffdrevet bilvarmer fra Eberspächer sørger for at du har en varm bil hver morgen. En oppvarmet motor starter lettere, reduserer drivstofforbruket og mengden av skadelige utslipp. Varmeren kan også styres med en app i telefonen (ekstrautstyr). En annen god ting er frontrutebeskyttelsen. Det er et teppe som beskytter speil, frontrute og sidevinduer mot hardt vær. På denne måten slipper du å skrape vinduene rene for is og snø.

Ekstra baklukebelysning er perfekt å ha i den mørke årstiden når du laster ski eller har vært på shopping. En elegant og romslig takboks eller smarte skiholdere er annet praktisk tilbehør som kompletterer din CR-V og gjør deg klar for alle vintereventyr.

Alt i alt er det mye som tyder på at CR-V er den ideelle vinterbilen.

Bestill en prøvetur