Fire luksuriøse detaljer som er standard på e:Ny1

19. oktober 2023

Fire luksuriøse detaljer som er standard på e:Ny1

Her er fire avanserte funksjoner som inngår som standard på den nye elbilen Honda e:Ny1.

Nye e:Ny1 er Hondas første modell som bygger på en ny elbilplattform. Bilen er en forhjulsdrevet, kompakt SUV som ligner HR-V Hybrid, men er helt elektrisk. En rekke luksuriøse funksjoner inngår som standard. Les om detaljene som hever kvalitetsnivået for e:Ny1 utover det normale.

1. 15,1-tommers infotainmentskjerm. En veldig synlig detalj er den store og sentralt plasserte trykkskjermen som umiddelbart gir en eksklusiv følelse i førermiljøet. Skjermen er delt opp i tre soner som gjør det enkelt å finne frem på den. Grensesnittet er tydelig, og menystrukturen er logisk. Øverst er det navigeringsfunksjon, klokke og kameraskjermer, i mellomsonen finner du informasjon om batteriets status, både gjenværende batteritid i prosent og rekkevidde i kilometer. Her stiller du også inn lyd og kommunikasjon, mens du i den nedre sonen finner klimafunksjonene. Navigeringen er standard i tillegg til muligheten for å koble inn mobiltelefonen (Apple Carplay, Android Auto).

2. Ryggekamera og parkeringssensorer. Bakoverrettet kamera og parkeringssensorer både foran og bak er standard,. Dette gjør det mye lettere når du skal rygge sikkert eller parkere bilen uten å risikere å kjøre inn i et annet kjøretøy.

3. Skinnratt. En kanskje enkel, men herlig detalj som hever luksusfølelsen, er at rattet med treeiker er trukket i ekte skinn. Det gir føreren et godt grep og fin styringsfølelse.

4. Trådløs lading av mobilen. Å fikle med ledninger for å sette mobilen på lading mens du kjører, kan være en utfordring, men i e:Ny1 kan du som fører bare legge mobilen på den trådløse ladeplaten. Den er plassert innen rekkevidde for føreren, nedenfor den store infotainmentskjermen. Praktisk!

Les mer om e:Ny1