Fem overbevisende argumenter for Honda e

Her er fem grunner til å velge en Honda e neste gang du skal bytte bil – i tillegg til å gjøre et smart valg for klimaets skyld.

24. juni 2019

Honda e er en helelektrisk bil som plutselig har blitt et helt ok valg for oss vanlige forbrukere som ønsker å gjøre det riktige for miljøet, men som ikke kan bruke over en halv million på en ny bil.
 

1.    Kult designet
Designen kombinerer ultramoderne linjer med hipp retrodesign. De runde lyktene og kompakte linjene minner om den første generasjonen Honda Civic fra 1972. Interiøret har også høy trivselsfaktor takket være en fin kombinasjon av farger, trepaneler og stofftrekk. Alle skjermer gir et teknisk avansert og nesten futuristisk inntrykk.
 

2.    Fine kjøreopplevelser
Den nordiske motorpressens samlede inntrykk fra testturene i Valencia bekrefter at Honda har lagt stor vekt på å gjøre bilen lett manøvrerbar og morsom å kjøre. Kjøreopplevelsen er engasjerende og sportslig med kvikk styrerespons, den er ikke tungstyrt som visse elbiler har en tendens til å være på grunn av høy vekt. Servostyringen er presis og fjæringen behagelig.
 

3.    Avansert AI-hjelp og tilkoblingsmuligheter
Digital teknologi har gjort store fremskritt de siste fem årene. Honda benytter mange teknologiske innovasjoner som sjelden ses i kompaktbilklassen som Honda e tilhører, men som du derimot kan finne i luksusbiler. Du kan gi stemmekommandoer for å finne ut hvor langt det er til neste hotell eller hvor du skal kjøre for å finne nærmeste italienske restaurant. Dette er takket være den innebygde kunstige intelligensen til Honda Personal Assistant. Bilen har selvfølgelig Wi-Fi, og via My Honda+-appen får du tilgang til en rekke smarte funksjoner, du kan for eksempel sjekke ladestatus eller slå på kupévarmeren en stund før du skal kjøre hjem fra kontoret.
 

4.    Smidig parkering
Honda e har en fenomenal svingradius på bare 4,3 meter, noe som gjør bilen ekstremt lett å håndtere i smale bygater og trange parkeringshus. Parkeringsassistenten hjelper deg å finne en passende parkeringsluke og manøvrerer bilen inn i luken på egen hånd. Dette er mulig takket være fire kameraer og tolv sensorer. Et flervisningskamera registrerer den hvite linjen til parkeringsluken mens sensorene registrerer selve parkeringsluken. Parkeringsassistenten kan håndtere langs- og tverrgående parkering, vinklet parkering og parkering med eller uten linjer.
 

5.    Et fordelaktig tilbud
Honda e Advance, som er den mest avanserte modellen og har alle de kule finessene og funksjonene, kan du privatlease for bare 3695 kr per måned. Privatleasing krever ingen egenkapital, avtalen er gyldig i 36 måneder og maks. kjørelengde er 30 000 km. Det er et svært fordelaktig tilbud som gir deg muligheten til å kjøre en toppmoderne og spektakulær bil – som dessuten ikke slipper ut avgasser.