Ny styling for Civic

2020-modellen av Civic har blitt penere både utenpå og inni.

26. februar 2020

Honda har gjort den tiende generasjonen av Civic enda mer attraktiv for at den skal gi en enda klarere premiefølelse. Den nedre delen av fronten har fått en ny enklere og renere utforming rundt tåkelysene. Nærlyset, som består av LED-lamper, har fått et nytt utseende. Det er nye 16-tommers aluminiumsfelger for inngangsmodellen, mens mellom- og toppnivåene kan utstyres med sporty "haigrå" 17-tommers aluminiumsfelger. En ny farge, som også er tilgjengelig, kalles Obsidian Blue.

Interiørpanelene har blitt oppgradert med en ny overflate som gir en sofistikert premiumfølelse. Førersetet er utstyrt med en åttetrinns elektrisk justeringsfunksjon for toppmodellene til Civic. Infotainmentsystemet og klimakontrollen har nå fysiske knapper for enklere håndtering.

I Sverige selges Civic med de to bensinmotoralternativene. Det betyr 1,0-liters VTEC Turbo med 126 hestekrefter og 1,5-liters VTEC Turbo, som utvikler 182 hestekrefter. Civic kan fås med sekstrinns manuell girkasse eller automatisk girkasse (CVT).


Mer om Civid 5d