10 fordeler med Honda Serviceavtale

7. oktober 2021

10 fordeler med Honda Serviceavtale

Honda Serviceavtale er navnet på den fordelaktige serviceavtalen du kan signere når du kjøper en ny Honda. Her er ti ting som er viktige å vite.

1. Honda Serviceavtale dekker bilens servicemuligheter i løpet av de første fem årene eller opptil 100 000 kjørte kilometer, avhengig av hva som kommer først. Hvis du kjører som de fleste andre, dvs. maksimalt opptil 20.000 km i året, dekker avtalen de første fem årene av din tid med din nye Honda.

2. Avtalen kan signeres for alle Honda-modeller. Så om du har bestemt deg for en ny Jazz, HR-V, CR-V eller Honda e, er det godt å signere den fordelaktige avtalen.

3. Honda Serviceavtale gjelder ved kjøp av ny bil. Hvis du vil dra fordel av de gunstige vilkårene, signerer du serviceavtalen i forbindelse med at du kjøper din nye bil. Du kan ikke signere serviceavtalen for en eldre modell eller etter at du har kjørt flere tusen mil. Så det er viktig å tenke seg om på kjøpstidspunktet.

4. Tjenesten dekker alt planlagt vedlikehold av bilen din, for eksempel bytte av olje og oljefilter, som er den vanligste servicen på en bil. Denne tjenesten er grunnlaget for motorens velvære. Å ha riktig olje blir stadig viktigere på grunn av de tøffere kravene til avgass. Avtalen dekker også andre typer tjenester, for eksempel kontroll av bremser, bremsevæske, servostyring og korrosjon.

5. En annen god ting er at veihjelp er inkludert uten ekstra kostnad de tre første årene.

6. Honda Serviceavtale er tilknyttet Hondas autoriserte serviceverksteder. På et Honda-autorisert verksted blir bilen alltid betjent av Honda-utdannede teknikere som har lært alt om bilen din. Det betyr at bilen blir reparert på riktig måte.

7. Alle deler og væsker som må byttes ut, for eksempel motor- og girkasseolje, er originale og er nøye utviklet og testet av Honda. De er av høyeste kvalitet og passer rett og slett perfekt til bilen din.

8. En fullstemplet servicebok fra et Honda-autorisert verksted gir bilen en høyere salgsverdi når den selges eller byttes. Det er en kvittering på at du har tatt vare på vedlikeholdet på bilen din på en riktig måte.

9. Kostnadsbesparelsene er store hvis du registrerer deg for Honda Serviceavtale sammenlignet med hvis du betaler for service fra tid til annen.  

10. Prisen er kun kr 13 900,- for en femårig serviceavtale for Jazz, HR-V og CR-V. For Honda e koster Honda Serviceavtale kr 9 500,-. Hold gjerne et øye med Hondas tilbud på nettstedet, noe som kan bety enda større besparelser.

Det er også godt å vite at normal slitasje er utenfor avtalen. Normal slitasje betyr for eksempel bytte av bremseklosser, vindusviskere og dekk. Disse er knyttet til hvor langt du kjører og hvilken kjørestil du har, og varierer dermed fra sjåfør til sjåfør. Skulle du trenge ytterligere vedlikeholdsarbeid eller justeringer som ikke er spesifisert i bilens servicebok, dekkes ikke disse i avtalen.

Mer om Honda Serviceavtale