HR-V med kraftig motor

I midten av april ble Honda HR-V Sport lansert på det norske markedet. Bilen har en sterk turboladet VTEC-motor på 1,5 liter.

24. juni 2019

Den nye HR-V Sport supplerer HR-V-serien med sin sporty, kraftfulle 1,5-liters VTEC turbo-motor på 182 hk. Den firesylindrede bensinmotoren gir den maksimale effekt på 182 hk (134 kW) ved 5.500 omdr./min., med 6-trins manuell girkasse og 6000 omdr./min. med automatkasse (CVT).

Grillen har et delvist nytt utseende med et mørkt høyglanspanel. En eksklusiv sort finish med nettgitter foran, som også videreføres til tåkelyktene. Utover det har HR-V Sport flere designfunksjoner, som tynne frontskjørt, sideskjørt og hjulbuelister og en mer aggressiv støtfanger bak- alt i sort. Det sportslige utseende forsterkes ytterligere av sorte sidespeil, doble eksosrør og 18-tommer aluminiumfelger med et unikt design. Bilen har LED-frontlykter som standard og inkluderer fjernlys, nærlys, blinklys og parklys. Bak på bilen er det et mørk krom deksel over skiltplaten som avspeiler frontens detaljer, mens lyktene har en mørk røykfarge.

Selv inne i bilen fortsetter det sportslige, sorte designtemaet. Eksklusive kombinasjonsseter i sort og rødt kombineres med et sort tak.

Hondas mindre SUV-model, HR-V Sport, koster fra 269.000 kr. (Med manuell girkasse) og 299.000 kr. (Med automatkasse, CVT).


Bestill en prøvekjøring

Mer om HR-V