Avansert digitalt miljø i den nye HR-V

7. oktober 2021

Avansert digitalt miljø i den nye HR-V

I den nye HR-V kan alle i bilen få tilgang til Wi-Fi ved å velge en av de forskjellige datapakkene som tilbys til rimelige priser. Bilen kan startes og låses fra mobilen og det er mulig å koble smarttelefonen til bilens infotainmentsystem, Honda Connect.

Helt nye Honda HR-V bruker mange smarte digitale løsninger som forenkler bileierskapet ditt. Smarttelefonen din er nøkkelen. Via appen My Honda+ som du laster ned til mobilen, kan du fjernstyre mange av bilens funksjoner. Du kan låse og låse opp bildørene og åpne og lukke vinduene via Bluetooth. Appen gir deg advarsler hvis du tilfeldigvis har glemt å låse bilen. Det er også mulig å invitere andre og dele den digitale nøkkelen med opptil fem sjåfører. Dette betyr at du ikke er begrenset til den fysiske nøkkelen. Praktisk hvis du har flere førerkort i familien eller hvis du vil låne ut bilen til en venn.

Bilen er et "Wi-Fi Hotspot". Dette betyr at alle i bilen har lett tilgang til internett. Det gjør effektivt slutt på tidkrevende internettdeling på mobilen, og det kan også bli mindre mas fra baksetet...

Hvis du har parkert bilen et sted du vanligvis ikke parkerer, er det hjelp i funksjonen «Finn bilen din» som er tilgjengelig i appen. Funksjonen hjelper deg med å finne nøyaktig hvor bilen er. Praktisk hvis du for eksempel har vært på et møte i en ny by, står på en stor parkeringsplass med mange biler utenfor et kjøpesenter eller er på ferie et annet sted.

Digital veihjelp er en annen smart funksjon. Med Honda Veihjelp får du ekstra sikkerhet uansett hvor du går. Via veihjelpfunksjonen kan du ringe den veihjelpsleverandøren du har en avtale med hvis ulykken inntreffer. I tilfelle en kollisjon eller ulykke, vil du bli kontaktet umiddelbart for ekstra støtte. Appen sender bilens GPS-informasjon automatisk slik at hjelpen kan komme raskt. I en nødssituasjon, for eksempel hvis kollisjonsputen skulle settes i gang, deles bilens posisjon automatisk med relevante redningstjenester.

For å øke sikkerheten kan du sette en såkalt geo-grense rundt din HR-V. Funksjonen advarer deg hvis bilen flyttes fra det angitte området. Smart hvis du vil føle deg ekstra trygg.

Jeg vil vite mer om HR-V