UTVIKLET PÅ ALLE MÅTER

Neste generasjons Honda CR-V – raffinerte linjer og romslig kupé. Med basis i en responsiv 1,5 liters VTEC TURBO-motor – og manuell eller CVT automatisk girkasse etter ønske – er den klar til å ta deg dit du vil.

  • EURO NCAP-SIKKERHETSTEST

    5 stjerner

  • BEDRE PLASS TIL PASSASJERENE

    Mulighet for syv seter

Honda CR-V sett skrått forfra med illustrasjoner.

VIRTUELL PRØVEKJØRING

Bli med på en virtuell prøvekjøring i CR-V og finn ut mer om kjøreegenskaper, styling, sikkerhet og tilkoblingsmuligheter i verdens mest populære SUV.

Bla

Utforsk åpne landskap

Bygget for fleksibilitet og komfort.

CR-V-en har blitt utformet på nytt med jevntflytende linjer som alltid fanger oppmerksomheten. Vi har også skapt et interiør som er imponerende; som omringer deg med en luksuriøs, luftig følelse og god benplass til alle i bilen. Hver tur er en nytelse, og dersom du trenger ekstra plass til å frakte store gjenstander, har CR-V-en kapasitet til det også. 

Nærbilde av dashbordet til Honda CR-V i bymiljø.

Kraften til å bevege deg

Laget for åpne landskap.

Vår avanserte 1,5 VTEC TURBO-motor sørger for rikelig med krefter gjennom en 6-trinns manuell girkasse eller en 7-trinns automatisk CVT-girkasse. Kombinert med det nye chassiet er kjøreopplevelsen agil med et sporty preg. Helt nye CR-V tar deg til bestemmelsstedet ditt med finesse og komfort – sett kurs og dra! 

Fører med ratt i Honda CR-V sett fra siden.

HØYESTE SCORE FOR SIKKERHET

Vår nye CR-V har fått den høyeste scoren, 5-stjerner, i de siste Euro NCAP-sikkerhetstestene.

Sikkerhet ligger til grunn for alt vi gjør og er vel så viktig som gleden du opplever når du kjører bilen. Nye CR-V har et innovativt design i tillegg til Honda Sensing™ – en serie med teknologiske løsninger for aktiv sikkerhet og førerassistanse, som gir den mest omfattende kombinasjonen av sikkerhetsfunksjoner i sin klasse.

Nye Honda CR-V slutter seg til de andre Honda-modellene som har blitt testet av Euro NCAP: Jazz, HR-V og Civic – alle har fått den høyeste skåren, 5-stjerner, av Euro NCAP.

Bredere appell

Vår neste CR-V vil bli tilgjengelig med et nytt, avansert, hybrid drivverk.

Nå blir verdens favoritt-SUV enda mer relevant for dagens kjøreforhold, med et intelligent og svært avansert hybrid drivverk. Sørger for en sømløs og engasjerende kjøreopplevelse uansett hvor du drar, med kombinasjonen av sportslig ytelse, høy økonomi og lave utslipp. 

Honda CR-Vs avanserte hybride drivverk sett skrått forfra.

VERDENS bestselgende SUV

Honda CR-V er verdens mest populære SUV

Salgstall fra verdens 54 viktigste nybilmarkeder* viser at Honda CR-V har solgt mer enn noen av rivalene siden den ble lansert i 2012. Faktisk har den i denne perioden vært vår bestselgende modell globalt. Så takk million ganger – eller tre!

Kilde: JATO Dynamics (salgsperiode jan. 2015 til des. 2017)
* Markedene omfatter: EU + EFTA, NAFTA, Kina, Japan, Brasil, Russland, India, Indonesia, Australia, Argentina, Sør-Afrika, Sør-Korea, Thailand, Vietnam

rød CR-V sett bakfra, kjørende på veien

Gi den ditt preg

Gi den ditt personlige preg.

Det er en rekke måter du kan gjøre helt nye SUV-en litt mer personlig på. Vi har et utvalg av tilbehørspakker i tillegg til en rekke individuelle produkter. Du har mulighet til å tilføre nye CR-V de små ekstra detaljene som virkelig gir den ditt eget preg. 

Honda CR-Vs tilbehørspakke sett skrått bakfra.