Tre-fjerdedels front mot Honda CR-V fra sett fra siden med bylandskap.
Tre-fjerdedels front mot Honda CR-V fra sett fra siden med bylandskap.

UTVIKLET PÅ ALLE MÅTER

Neste generasjons Honda CR-V – raffinerte linjer og romslig interiør. Med basis i en responsiv 1,5 liters VTEC TURBO-motor – og manuell eller CVT automatisk girkasse etter ønske – er den klar til å ta deg dit du vil.

  • EURO NCAP-SIKKERHETSTEST

    Tildelt 5 stjerner

  • BEDRE PLASS TIL PASSASJERENE

    Mulighet for 7 seter

Honda CR-V sett skrått forfra med virtuell omvisning-illustrasjon.
Honda CR-V sett skrått forfra med virtuell omvisning-illustrasjon.

VIRTUELL OMVISNING

Bli med på en virtuell omvisning i CR-V og finn ut mer om ytelse, styling, sikkerhet og tilkoblingsmuligheter i verdens mest populære SUV.

Bla

Utforsk åpne steder

Bygget for å tilpasse seg med øye for komfort.

CR-V-en har blitt designet på nytt med jevne, strømmende linjer som alltid fanger oppmerksomheten. Vi har også skapt et interiør som er imponerende; som omringer deg med en luksuriøs, luftig følelse og god benplass til alle i bilen. Hver tur er en nytelse, og dersom du trenger ekstra plass til å frakte store gjenstander, har CR-V-en kapasiteten til det. 

Nærbilde av dashbordet til Honda CR-V med bylandskap.

Kraften til å bevege deg

Innstilt for den åpne veien.

Overflod av ytelse leveres fra vår avanserte 1,5 VTEC TURBO-motor via en 6-hastighets manuell eller 7-hastighets CVT automatisk girkasse. Kombinert med den nye undervognen er kjøreopplevelsen agil med et sporty preg. Helt nye CR-V tar deg til reisemålet ditt med absolutt finesse og komfort - bare pek på horisonten og dra! 

Fører med ratt i Honda CR-V sett fra siden.

HØYESTE SKÅR FOR SIKKERHET

Vår nye CR-V har fått høyeste 5-stjerners vurdering i de siste Euro NCAP-sikkerhetstestene.

Sikkerhet ligger til grunn for alt vi gjør, og en sikrere bil er vel så viktig som gleden du opplever når du setter deg bak rattet. Nye CR-V har en innovativ design i tillegg til Honda Sensing™ – en serie med teknologiske løsninger for aktiv sikkerhet og førerassistanse, som gir den mest omfattende kombinasjonen av sikkerhetsfunksjoner i sin klasse.

Nye Honda CR-V slår følge med de andre Honda-modellene som er testet av Euro NCAP: Jazz, HR-V og Civic – alle har fått høyeste 5-stjerners vurdering av Euro NCAP.

Bredere appell

Vår neste CR-V vil bli tilgjengelig med et nytt, avansert, hybrid drivverk.

Nå blir verdens favoritt-SUV enda mer relevant for dagens kjøreforhold med et intelligent, høyavansert hybrid drivverk. Leverer en sømløs og engasjerende kjøreopplevelse uansett hvor du vil dra, med kombinasjonen av sportslig ytelse, høy økonomi og lave utslipp. 

Honda CR-Vs avanserte hybride drivverk sett fra siden.

Ta det videre

Tilfør det personlige preget.

Det er en rekke måter å gjøre den helt nye SUV-en litt mer personlig. Vi har et utvalg av tilbehørspakker i tillegg til en rekke individuelle gjenstander. Du får mulighheten til å gi nye CR-V den ekstra, iøynefallende skarpheten med de små særpregene som virkelig gjør den personlig. 

Honda CR-Vs tilbehørspakke sett fra baksiden.